Een Gat In De Lucht

Juni 2018
41:00

Aflevering 10

Verlopen 4,0 9 x
Showprogramma waarin de zes wrappers de kleine en grote dromen van Ketnetters in vervulling doen gaan.
36:00

Aflevering 5

Verlopen 3,0 3 x
Lara droomt ervan om haar buurvrouw in de bloemetjes zetten en Sien helpt haar daarbij. Thomas neemt Mart mee naar de Belgian Cats en Sander katapulteert een massa Ketnetters de lucht in. In de studio wordt Nathan opgeleid door het hondenteam van Politie Gent en mogen 5 Ketnetters zich uitleven als Ghost Rockers.
37:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 9 x
Leonard organiseert een strandfeestje voor Elselien en de andere kinderen in respijthuis Villa Rozerood. Sien & Herman Verbruggen verrassen superfan Mathis tijdens z'n voetbaltraining en Charlotte schakelt BMX'ster Elke Vanhoof in om de droom van Dieuwke in vervulling te brengen. In de studio wordt Dina in het gips gelegd en de Droom van Louise, Norah en Ella gaat K3-dubbel en dik in vervulling.
34:00

Aflevering 2

Verlopen 4,0 3 x
Thomas vervult de droom van Jutta door haar in een bal van een trap te duwen en Sien gaat een dagje op stap met Lars, die zo veel mogelijk op TV wil komen.  Julie wordt geholpen door Sander: zij droomt ervan om de dokter die haar opa en papa verzorgde, te bedanken.  In de studio verrassen Sien en Thomas de jarige Imani met een tropisch feestje en wordt Andreas getransformeerd tot Ed Sheeran.
Mei 2018
39:00

Aflevering 9

Verlopen 3,0 4 x
Mekdes droomt ervan om haar oma te verrassen met een etentje, dus neemt Leonard haar mee naar topkok Seppe Nobels. Sarah en Regi verrassen Miel, die later graag DJ wil worden. Leander droomt ervan om van een dak te springen, dus Charlotte stelt hem voor aan stuntman Olivier Bisback. In de studio leeft Laurien zich uit in een slijmfabriek en één Ketnetter mag plaatsnemen in een slijmbad. Lore sluit de show af met haar versie van Do Re Mi uit The Sound of Music.
40:00

Aflevering 8

Verlopen 4,0 20 x
Thomas brengt de droom van Laso in vervulling: hij wil graag gaan skydiven. Sarah trommelt Bart Peeters op om diens superfan Finn te verrassen.  Wout en Seppe dromen ervan om in een supermarkt te overnachten: Leonard schiet hen te hulp.  In de studio mogen Jitske en haar familie een grote food fight houden en Manou wordt omgetoverd tot Beyoncé.
39:00

Aflevering 6

Verlopen 3,0 13 x
Sarah gaat op pad met Laura Tesoro om zo veel mogelijk dromen van Ketnetters in vervulling te brengen.  Jens droomt ervan om te gaan stuntvliegen en wordt verrast door Leonard.  In de studio mag Warre een snoepschilderij van zichzelf maken en wordt Meredith voorgesteld aan Maartje de eenhoorn. Andreas mag het beste van zichzelf geven als Bruno Mars.
Maart 2018
37:00

Aflevering 7

Verlopen 4,0 20 x
Thomas brengt de droom van Juliette in vervulling, zij droomt ervan om samen met haar BFF Olivia op avontuur te gaan.  Angelina en Sien mogen zich na sluitingstijd een uur uitleven in een pretpark en Charlotte nodigt Marie uit om samen met Moora Vander Veken een scène uit de film Rapunzel op te nemen.  In de studio mag Baidy aan de slag met vuurwerk en gaan Nena & Jade uit de bol als Lil' Kleine en Ronnie Flex.
Januari 2018
42:00

Aflevering 3

Verlopen 3,0 16 x
Leonard Muylle brengt de droom van een heleboel Ketnetters in vervulling door een zotte meet & greet met de 4 Helden te organiseren. Charlotte Leysen & Marieke gaan een dag op pad met dierenarts Tim en Sander Gillis helpt Maerle om haar papa beet te nemen. In de studio mag Emile Mertens het beest uithangen als Billie Joe Armstrong van Green Day en wordt Stien Peeters verrast door haar favoriete Red Flame Davina Philtjens.
38:00

Aflevering 1

Verlopen 3,0 16 x
Eva & Edith worden verrast door Sander & Ghost Rockers, Sarah & Joppe rijden met de ramen open door een carwash en Charlotte brengt de droom van Ine - een animatiefilm maken - in vervulling. In de studio mag Robin een auto slopen en wordt Lize omgetoverd tot Laura Tesoro.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.