Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Een Snufje Magie

Maart 2020

Seizoen 2 (Een Snufje Barrière)

2,8 109 x
Kelly, Hannah en Darbie koken een magisch gerecht om te zorgen dat niemand Kelly's huis in kan komen, maar hierdoor sluiten ze zichzelf per ongeluk in, samen met Terri, Jill en meneer Morris - iedereen kan verdacht zijn.

Seizoen 2 (Een Snufje Silvers)

4,0 44 x
Als de meiden per ongeluk een heleboel kopieën genereren van Mevrouw Silvers, in een poging om haar te beschermen, moet ieder van hen de dag doorbrengen met één van de klonen om haar te beschermen tegen de "vergeet magie betovering".

Seizoen 2 (Een Snufje Aandacht)

2,5 27 x
Nöelle vertrouwt de meiden niet en betovert hen met een mysterieuze spreuk waardoor de meiden op de kleinste dingetjes gaan letten.

Seizoen 2 (Een Snufje Telepathie)

4,5 25 x
Kelly, Hannah en Darbie gebruiken telepathie om undercover te gaan in het restaurant Saphrön, en onderzoek te doen naar Nöelle Jasper.
Februari 2020

Seizoen 2 (Een Snufje Tijd)

4,0 31 x
Om meer te weten te komen over de andere voormalige Beschermers, doen de meiden onderzoek met behulp van een betovering die hen meer tijd geeft.

Seizoen 2, Aflevering 16 (Een Snufje TumTum)

3,0 34 x
De meiden creëren een betovering zodat RJ het kookboek terug zal geven, waarbij ze leren dat je soms krijgt wat je nodig hebt als je opgeeft wat je wilt.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Een Snufje RJ)

3,0 20 x
In een poging om het kookboek terug te krijgen raken Kelly, Hannah en Darbie per ongeluk betoverd waardoor ze onaardig lijken voor andere mensen.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Een Snufje Zoetigheid)

4,0 25 x
Als het magische kookboek verdwenen blijkt te zijn uit Kelly's rugzak, koken de meiden Zoek Zoetje Koekjes om het terug te vinden. Ze zijn bang dat het boek hen voor altijd verlaten heeft.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Een Snufje Roos)

4,0 34 x
Kelly, Hannah en Darbie moeten racen tegen de klok om het laatste mysterie op te lossen dat tussen de pagina's van het boek besloten ligt, voordat Chuck erin slaagt om een van hen voor eeuwig in het boek te vangen.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Een Snufje Geschiedenis)

4,5 26 x
De meisjes ontdekken steeds meer over Chucks verleden, en moeten een magisch recept koken om Jake te redden van Chucks magie.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.