Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Een Snufje Magie

Mei 2020

Seizoen 3, Aflevering 10 (Een Snufje Kelly)

4,0 392 x
Als ze hun best doen om de betovering van Kelly te verbreken, hopen Hannah en Kelly dat ze niet nog een keerzijde moeten oplossen.
April 2020

Seizoen 3 (Een snufje verrassing)

4,3 77 x
Hannah en Darbie organiseren een verrassingsverjaardagsfeestje voor Kelly, die is afgeleid door het mysterie van de Nachtbandiet. Ze kan niet genieten van haar eigen feestje. Het blijkt dat Kelly zelf een geheim heeft...

Seizoen 3 (Een snufje karma)

4,5 98 x
Darbie probeert Hannah's problemen op te lossen met een Karma-spreuk, terwijl Mama P een ontdekking doet tijdens haar lange vakantie. Uiteindelijk ontdekt Hannah dat ze haar problemen op school kan afhandelen zonder gebruik te maken van magie.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Een Snufje Pottenkijken)

1,5 65 x
Nu ze weten wie de Nachtbandiet is, koken de vriendinnen een spreuk waarmee ze door de ogen van de bandiet kunnen kijken. Het wordt gecompliceerd als Darbie door de ogen van Hannah kijkt en iets ziet wat haar dwars zit op school.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Een Snufje Morgen)

3,0 110 x
Als een mysterieuze dief een object uit een museum steelt, moeten Kelly, Hannah en Darbie een spreuk koken om de dag opnieuw te beleven en de dief te stoppen. Alleen komen ze in een lus terecht en moeten ze dezelfde dag keer op keer opnieuw beleven.

Seizoen 3 (Een snufje verrotting)

4,0 63 x
Een onbekende slechterik betovert de drie meiden, waardoor al het eten wat ze aanraken verrot in hun handen. Dit betekent dat ze geen tegenspreuk kunnen koken en ze een onverwacht peroon om hulp moeten vragen.

Seizoen 3 (Een Snufje Piper)

4,7 77 x
Darbies vriendschap met Piper is in gevaar, en als Kelly en Hannah willen helpen, komen ze magisch vast te zitten aan Piper. Ze moeten haar de hele dag achterna lopen. Komt Piper ook achter het bestaan van magie?

Seizoen 3, Aflevering 3 (Een Snufje Codes)

4,8 76 x
Een aardbeving treft Saffron Falls en brengt een verborgen kelder van Chucks familie naar de oppervlakte. Kelly, Hannah en Darbie moeten een ontcijferspreuk koken om binnen te komen, voordat iemand anders dat kan doen.

Seizoen 3 (Een snufje planten)

2,7 60 x
Magische planten beginnen overal in Saffron Falls te groeien en mensen worden betoverd door planten uit hun eigen tuin. Is dit de keerzijde van het weer tot leven brengen van de tuin?

Seizoen 3 (Een snufje tijdreizen)

3,5 94 x
Na het opnieuw laten groeien van de magische tuin, verschijnt Kelly's oma... Uit 1975. Becky heeft een recept gekookt waarmee ze per ongeluk de geschiedenis verandert en alles op z'n kop zet.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.