Elvis & Benny

Juli 2019

Seizoen 1 - Speelgoed

3,0 4 x
Elvis en Benny hebben van Babette nieuw speelgoed gekregen. Het spelen ontspoort al snel en wordt veel groter dan ze hadden kunnen vermoeden.

Seizoen 1 - Overstroming

3,0 2 x
Elvis en Benny merken dat hun wereld onder water komt te staan door hevige regens. Ze moeten op reddingsmissie om hun aartsvijand Sandy van de verdrinkingsdood te redden.

Seizoen 1 - Fitness

4,0 3 x
Elvis en Benny zijn op liefdespad en willen de hand van Toucane veroveren en hebben daarvoor hun eigen methode. Toucane heeft andere verwachtingen en eisen...

Seizoen 1 - Mummie

4,0 3 x
Elvis en Benny graven een mooie mummie op, die al snel hun hart steelt. Maar mooie mummies blijken niet altijd te zijn wat ze lijken.

Seizoen 1 - Piratenschat

4,0 3 x
Elvis en Benny gaan op schattenjacht in de grote boze wereld, het is deze keer niet op de Caraïben.

Seizoen 1 - Zombies

3,0 3 x
Elvis en Benny proberen als echte zombiejagers alle zombies uit de wereld te helpen, maar daarvoor zijn eerder grappen nodig dan geweld...

Seizoen 1 - Geest

3,0 5 x
Elvis en Benny horen een spookachtig geluid en gaan als echte Ghostbusters op onderzoek. Ze treffen een ongelukkige geest in het naburige schip...

Seizoen 1 - Aflevering 6

3,0 3 x
Elvis en Benny hebben moeite om in slaap te geraken. Als Benny begint te slaapwandelen belanden ze allebei in zijn ridderdroom.

Seizoen 1 - Aflevering 5

3,0 3 x
Elvis en Benny willen geen spruiten eten en graven zich in. Een loopgravenoorlog ontstaat met Babette.

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 3 x
Elvis en Benny maken een reis naar de maan, maar merken dat de maan het niet zo leuk vindt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.