Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Elvis & Benny

Elvis & Benny herbekijken

2019

Seizoen 1 - 18. Sneeuw

3,0 20 x
Elvis en Benny hebben hun wereld afgekoeld en nu blijkt dat een dikke sneeuwlaag alles toedekt, waardoor ze opnieuw in de problemen zitten.

Seizoen 1 - Zon-ziek

4,5 17 x
Elvis en Benny ondervinden dat als het met de zon fout gaat, hun wereld veel te warm wordt. Ze zetten alles op alles om de zon af te koelen.

Seizoen 1 - Ondersteboven

3,0 34 x
Elvis en Benny bestrijden Sandy die de wereld letterlijk op zijn kop heeft gezet om de vuurtoren te kunnen binnendringen.

Seizoen 1 - Aflevering 1

3,0 16 x
Elvis en Benny ondervinden dat met vuur spelen gevaarlijk is, grappige misverstanden en achtervolgingen zijn het gevolg.

Seizoen 1 - Stank

3,0 30 x
Elvis en Benny worden geconfronteerd met een geweldige stank, die afkomstig blijkt te zijn van Elvis zijn voeten als hij zijn schoenen uittrekt...

Seizoen 1 - Babette ziek

3,0 19 x
Elvis en Benny willen de zieke Babette genezen, maar belanden daardoor in wervelende avonturen.

Seizoen 1 - Speelgoed

3,0 12 x
Elvis en Benny hebben van Babette nieuw speelgoed gekregen. Het spelen ontspoort al snel en wordt veel groter dan ze hadden kunnen vermoeden.

Seizoen 1 - Overstroming

3,0 16 x
Elvis en Benny merken dat hun wereld onder water komt te staan door hevige regens. Ze moeten op reddingsmissie om hun aartsvijand Sandy van de verdrinkingsdood te redden.

Seizoen 1 - Fitness

4,0 11 x
Elvis en Benny zijn op liefdespad en willen de hand van Toucane veroveren en hebben daarvoor hun eigen methode. Toucane heeft andere verwachtingen en eisen...

Seizoen 1 - Mummie

4,0 16 x
Elvis en Benny graven een mooie mummie op, die al snel hun hart steelt. Maar mooie mummies blijken niet altijd te zijn wat ze lijken.
Archief