Embarrassing Bodies Down Under

Embarrassing Bodies Down Under gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
43:00
Embarrassing Bodies Down Under

Dokter Ginni ontvangt een man die lijdt aan de huidaandoening vitiligo en een vrouw die ernstige gevolgen ondervindt van haar te zware borsten. Kan de arts haar van haar rug-, schouder- en nekpijn afhelpen? Dokter Sam ontfermt zich ondertussen over een vrouw die last heeft van p...

Seizoen 1
43:00
De dokters van 'Embarrassing Bodies Down Under' vertoeven nog steeds in het surfersparadijs Gold Coast. Dokter Ginni krijgt een vrouw over de vloer die problemen ondervindt van haar gezwollen voeten. Wat is er aan de hand? Dokter Sam ontfermt zich over een patiënte met mysterieuze knobbels op haar bovenlip en dokter Brad o...
44:00
De dokters brengen een bezoekje aan het feestparadijs Gold Coast, waar dokter Ginni kennismaakt met een vrouw die ernstige pijn heeft tijdens het vrijen. Dokter Sam ontfermt zich over een vrouwelijke patiënt die zich schaamt over haar tenen.
44:00
De dokters trekken naar Dandenong, Victoria, waar dokter Brad zich over een man ontfermt die ernstig lijdt onder een delicate breuk. Dokter Ginni adviseert een patiënt die zich schaamt over de rode uitslag op armen en benen.
43:00
De dokters behandelen enkele medische problemen op Bondi Beach, waar een vrouw zich zorgen maakt over haar asymmetrische borsten. Dokter Ginni helpt de vrouw verder en geeft haar advies over een eventuele cosmetische ingreep. Dokter Sam stuurt een man met tandproblemen naar een chirurg in cosmetische tandheelkunde.
43:00
De dokters bezoeken Melbourne om er enkele vaak voorkomende medische problemen bij mannen aan te kaarten. Ze ontfermen zich over een man met een cyste op één van zijn testikels en een patiënt die lastige gevolgen ondervindt van het papillomavirus.
42:00
Dokters Sam, Christian, Ginni en Brad buigen zich over een medisch probleem dat in Australië steeds vaker de kop op steekt: overgewicht. Eén op vijf Australiërs worstelt ermee en dat baart hen zorgen. Daarnaast behandelen ze een patiënt met een intiem probleem en een vrouw die zich zorgen maakt over haar borsten.
46:00
In Sydney ontfermen dokters Christian Jessen, Sam Hay, Ginni Mansberg en Brad McKay zich over een vrouw die zich zorgen maakt over haar tepels en een man die zich schaamt over zijn te hoge stem. Daarnaast krijgen ze een vrouw over de vloer die zich wil informeren over kinimplantaten en een patiënte die al twintig jaar wors...
Archief