Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Embarrassing Bodies Down Under

Embarrassing Bodies Down Under herbekijken

Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Measuring Up

4,0 23 x
Dokter Ginni ontvangt een man die lijdt aan de huidaandoening vitiligo en een vrouw die ernstige gevolgen ondervindt van haar te zware borsten. Kan de arts haar van haar rug-, schouder- en nekpijn afhelpen? Dokter Sam ontfermt zich ondertussen over een vrouw die last heeft van pijnlijke en steeds terugkomende zweertjes in ...
43:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Gold Coast Wet and Wild

4,0 17 x
De dokters van 'Embarrassing Bodies Down Under' vertoeven nog steeds in het surfersparadijs Gold Coast. Dokter Ginni krijgt een vrouw over de vloer die problemen ondervindt van haar gezwollen voeten. Wat is er aan de hand? Dokter Sam ontfermt zich over een patiënte met mysterieuze knobbels op haar bovenlip en dokter Brad o...
44:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Gold Coast Hangover

3,0 10 x
De dokters brengen een bezoekje aan het feestparadijs Gold Coast, waar dokter Ginni kennismaakt met een vrouw die ernstige pijn heeft tijdens het vrijen. Dokter Sam ontfermt zich over een vrouwelijke patiënt die zich schaamt over haar tenen.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Tuck Shop Arms

3,0 19 x
De dokters trekken naar Dandenong, Victoria, waar dokter Brad zich over een man ontfermt die ernstig lijdt onder een delicate breuk. Dokter Ginni adviseert een patiënt die zich schaamt over de rode uitslag op armen en benen.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - All About Boobs

3,0 23 x
De dokters behandelen enkele medische problemen op Bondi Beach, waar een vrouw zich zorgen maakt over haar asymmetrische borsten. Dokter Ginni helpt de vrouw verder en geeft haar advies over een eventuele cosmetische ingreep. Dokter Sam stuurt een man met tandproblemen naar een chirurg in cosmetische tandheelkunde.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Men's Health

4,0 8 x
De dokters bezoeken Melbourne om er enkele vaak voorkomende medische problemen bij mannen aan te kaarten. Ze ontfermen zich over een man met een cyste op één van zijn testikels en een patiënt die lastige gevolgen ondervindt van het papillomavirus.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Weighty Issue

3,0 5 x
Dokters Sam, Christian, Ginni en Brad buigen zich over een medisch probleem dat in Australië steeds vaker de kop op steekt: overgewicht. Eén op vijf Australiërs worstelt ermee en dat baart hen zorgen. Daarnaast behandelen ze een patiënt met een intiem probleem en een vrouw die zich zorgen maakt over haar borsten.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Chin Up

4,0 2 x
In Sydney ontfermen dokters Christian Jessen, Sam Hay, Ginni Mansberg en Brad McKay zich over een vrouw die zich zorgen maakt over haar tepels en een man die zich schaamt over zijn te hoge stem. Daarnaast krijgen ze een vrouw over de vloer die zich wil informeren over kinimplantaten en een patiënte die al twintig jaar wors...
Archief