Embarrassing Bodies NL

Embarrassing Bodies NL gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:00
Embarrassing Bodies NL

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moederschap.

Seizoen 4
41:00
Babette is 55 kilo afgevallen, maar heeft door dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.
41:00
Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag op zijn handen zijn leven beïnvloedt.
41:00
Wesley komt langs bij dokter Felix omdat hij vergaat van de pijn op een vervelende plek. Lotte heeft een mannelijk probleem waar ze graag vanaf wil en Idalien moet een ingrijpende schouderoperatie ondergaan na een val uit een vliegtuig.
41:00
Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te vertellen hoeveel ze is afgevallen na het plaatsen van een maagballon.
41:00
Roxanne gaat langs in het kabinet van dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar laxeerpillenverslaving.
41:00
Marianne heeft al twintig jaar een vervelende pukkel rond haar oog en daar wil ze vanaf. De oogarts heeft haar altijd afgeraden om het fibroom te laten verwijderen, maar Marianne is het beu. Kan dokter Felix haar helpen? Chantal consulteert het cabinet van dokter Jeanine omdat ze problemen heeft met haar menstruatie. Die w...
40:00
Hielke kan niet plassen op andere plekken dan zijn eigen toilet thuis. Tot nu toe heeft geen arts hem van zijn probleem af kunnen helpen en hij hoopt dat daar nu verandering in komt. Jo worstelt al jaren met blaasjes in zijn mond. Hij eet slecht, drinkt slecht en slaapt slecht. Jo hoopt dat dokter Felix hem verder kan help...
Archief