Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

European Qualifiers WK

European Qualifiers WK herbekijken

Seizoen 1
2:30:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Rode Duivels: Wales - België (WK Qualifier)

3,0 8 x
Rechtstreeks verslag van de achtste en laatste wedstrijd in de voorronde van het wereldkampioenschap voetbal dat volgend jaar in Qatar wordt gehouden. De Rode Duivels geven in het Cardiff City Stadium in Cardiff thuisland Wales partij.
2:30:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Rode Duivels: België - Estland (WK Qualifier)

4,0 11 x
Rechtstreeks verslag van deze voorlaatste wedstrijd in de voorronde van het WK voetbal. De Rode Duivels nemen het thuis op tegen Estland. In de heenwedstrijd haalden de mannen van Roberto Martínez het met 2-5.
Seizoen 2021
2:45:00

Seizoen 2021, Aflevering 3 - Rode Duivels: België - Wit-Rusland (WK Qualifier)

4,0 14 x
In deze derde kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal, dat volgend jaar plaatsvindt, geven de Rode Duivels in het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven Wit-Rusland partij. Stef Wauters zit, samen met vaste analisten Marc Degryse en Jan Mulder, in de studio van 'Vandaag is Rood'. Nicolas Lombaerts, die vorig jaar afsc...
2:15:00

Seizoen 2021, Aflevering 2 - Rode Duivels: Tsjechië - België (WK Qualifier)

3,0 11 x
In deze tweede kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal, dat volgend jaar plaatsvindt, nemen de Rode Duivels het in Praag op tegen Tsjechië. Stef Wauters zit, samen met vaste analisten Marc Degryse en Jan Mulder, in de studio van 'Vandaag is Rood'. Ook Zulte Waregem-speler Olivier Deschacht schuift mee aan.
2:15:00

Seizoen 2021, Aflevering 1 - Rode Duivels: België - Wales (WK Qualifier)

3,0 66 x
In deze eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal, dat volgend jaar plaatsvindt in Qatar, nemen de Rode Duivels het in het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven op tegen Wales. Stef Wauters zit, samen met vaste analisten Marc Degryse en Jan Mulder, in de studio van 'Vandaag is Rood'. Ook ex-Rode Duivel Jan Ceule...
Archief