Exact Cross

Laatste aflevering
Exact Cross
23 x

Seizoen 1, Aflevering 8 - Sint-Niklaas

Rechtstreeks verslag van de Waaslandcross op het Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas, achtste en laatste manche van de Exact Cross. Om 13u45 gaan de elite vrouwen van start. Om 15u00 start de cross bij de elite mannen.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 7 - Zonnebeke

23 x
Rechtstreeks verslag van de Kasteelcross in Zonnebeke, zevende manche van de Exact Cross. Om 13u45 gaan de elite vrouwen van start. Om 15u00 start de cross van de elite heren.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Loenhout

86 x
Rechtstreeks verslag van de Azencross in Loenhout, zesde manche van de Exact Cross. Zowel de wedstrijden bij de vrouwen elite als bij de mannen elite worden live uitgezonden.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Mol

91 x
Rechtstreeks verslag van de Zilvermeercross in Mol, de vijfde manche van de Exact Cross. Kunnen Lucinda Brand en Wout van Aert na hun overwinning van vorig jaar opnieuw zegevieren?

Seizoen 1, Aflevering 4 - Essen

16 x
Rechtstreeks verslag van de vierde manche van de Exact Cross, die wordt gereden in het Antwerpse Essen. Vorig jaar reed Belgisch kampioen Wout van Aert hier als eerste over de streep.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Meulebeke

15 x
Rechtstreeks verslag van de Berencross in het West-Vlaamse Meulebeke, de derde manche van de Exact Cross.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Kruibeke

28 x
Verslag van de Polderscross in Kruibeke, eerste manche van de Exact Cross. Met om 16.15 uur de rit bij de elite vrouwen en om 17.30 uur de rit bij de elite mannen.
Archief