Exitus

Afleveringen
25:29

Kerken & Kloosters

Verlopen 4,0 59 x
In deze aflevering bezoeken ‘urban explorers’ en filmmakers Bob Thissen en Jeroen Swyngedouw leegstaande kerken in Italië. Ontdek de uitzending.
25:26

Spookdorpen

Verlopen 3,0 91 x
Verlaten dorpen in het hinterland van Abchazië in Georgië? Dat klinkt als de ideale reisbestemming voor Bob en Jeroen. Bekijk de nieuwste aflevering hier.
25:14

Sovjet Riviera

Verlopen 3,0 101 x
Abchazië is een opstandige provincie in Georgië. Ten tijde van de Sovjetunie was de regio een geliefkoosd vakantieoord voor partijbonzen. Ontdek de aflevering.
25:24

Schepen & oorlog

3,0 91 x
Vandaag trekken urban explorers Bob en Jeroen naar een scheepskerkhof in de buurt van Brest. Ontdek gauw meer.
25:18

Stalen reuzen

Verlopen 4,0 81 x
Urban explorers Bob en Jeroen gaan op ontdekking in verlaten staalfabrieken, energiecentrales en hoogovens. Ontdek gauw wat de stalen reuzen voor je verbergen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.