Expedition

Expedition gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Expedition

Steve gaat naar het Moukalaba Doudou Nationaal Park in Gabon. Met primatologen en jungle-experts aan zijn zijde wil Steve achterhalen of dit onontgonnen regenwoud de thuis zou kunnen zijn van een onontdekte chimpanseesoort.

Seizoen 2
Steve trekt met zijn team naar het Djangart-gebergte in Kirgizië op zoek naar sneeuwluipaarden. De wilde bergtoppen zijn bijna onbereikbaar, maar als ze bewijs kunnen vinden dat er sneeuwluipaarden leven, hopen ze dit afgelegen gebied te kunnen laten beschermen.
Samen met kabelexpert Aldo Kane en de Saudische geologen Mahmoud Al Shanti en Hala Alwagdani gaat Steve op missie om een onontdekte vulkanische onderwereld te verkennen in een zoektocht naar de langste lavastroom in Arabië.
Steve gaat met een ploeg van ervaren kajakkers naar Kamchatka om als eersten ooit het wilde water op te gaan en een ongerepte wildernis te ontdekken waar je meer bruine beren vindt dan elders ter wereld.
Archief