Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Expedition With Steve Backshall

Expedition With Steve Backshall herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 - Steve Verkent Een Onontdekte Vulkanische Onderwereld In Saudi-Arabië

3,0 8 x
Samen met kabelexpert Aldo Kane en de Saudische geologen Mahmoud Al Shanti en Hala Alwagdani gaat Steve op missie om een onontdekte vulkanische onderwereld te verkennen in een zoektocht naar de langste lavastroom in Arabië.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Steve Gaat Als Eerst Ooit Kajakken Op Het Wilde Water Van Kamchatka

3,0 10 x
Steve gaat met een ploeg van ervaren kajakkers naar Kamchatka om als eersten ooit het wilde water op te gaan en een ongerepte wildernis te ontdekken waar je meer bruine beren vindt dan elders ter wereld.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Expedition Unseen

4,0 45 x
Steve gaat vier nieuwe avonturen aan en trekt naar enkele van de meest afgelegen gebieden ter wereld in een zoektocht naar kostbare natuurwonderen.  Hij onthult de geheimen van een oude beschaving en ontdekt wilde dieren die meer dan ooit in gevaar zijn.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Socorro: Expedition Shark Island

3,0 41 x
Samen met haaienwetenschapper Mauricio Hoyos duikt Steve in de buurt van een afgelegen vulkanisch eiland in de oostelijke Stille Oceaan. Ze willen erachter komen waar haaienmoeders bevallen om zo een nieuwe generatie van deze zeereuzen te beschermen.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Kamchatka: Expedition Grizzly River

3,5 125 x
Steve gaat met een ploeg van ervaren kajakkers naar Kamchatka om als eersten ooit het wilde water op te gaan en een ongerepte wildernis te ontdekken waar je meer bruine beren vindt dan elders ter wereld.

Aflevering 9 (Seizoen 1)

3,5 53 x
In het Omaanse Jebel Akhdar-gebergte leidt Steve een expeditie in een tot nu toe onontdekte canyon. Zij zijn de eersten die zich wagen in deze verschroeiende woestijn die ooit een vruchtbare savanne was. Bekijk aflevering 9 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,3 129 x
Steve en zijn team reizen naar Suriname, waar ze willen doordringen tot het hart van een van de grootste en meest ongerepte jungles ter wereld. En dat kan maar op één manier: via een mysterieuze, naamloze rivier vol mogelijk levensgevaarlijke obstakels. Deze onderneming zal het uiterste vragen van het hele team, maar de be...

Aflevering 3 (Seizoen 1)

3,0 29 x
Steve trekt met een team van experts en onderzoekers door de wildernis van Yucatán, in het spoor van de Maya's. Onder de jungle hier bevindt zich een doolhof aan ondergrondse grotten, die volgens de Maya's toegangspoorten waren naar een onderwereld vol verschrikkingen. Steve en zijn team dalen af in een van de donkere, ond...

Aflevering 7 (Seizoen 1)

3,0 27 x
Vandaag start de reis aan de voet van de Himalaya waar Steve en zijn team een groot avontuur aangaan door zich als eerste met een kajak te wagen op een rivier in Bhutan. Maar eerst gaan ze hulp van bovenaf inroepen in een plaatselijk klooster. Die hulp zullen ze nodig hebben, want al snel ontdekken ze de gevaren van het wi...

Aflevering 10 (Seizoen 1)

3,0 26 x
In het midden van het schiereiland Sangkulirang vind je verschillende kalkstenen rotsformaties die de thuishaven zijn van vleermuizen, slangen, salanganen en inheemse ongewervelde dieren. De Kulat Karst is de hoogste en minst betreden rotsformatie op Sangkulirang en het is heel belangrijk dat dit gebied gedocumenteerd wor...
Archief