Extra Time Cross

Afleveringen

Wuyts: "Van der Poel heeft meer lef dan Van Aert"

3,0 0 x
Wuyts: "Van der Poel heeft meer lef dan Van Aert" van Extra Time Cross is uitgezonden op zaterdag 27 mei 2017 om 9:44 uur en was te zien op Sporza.

Herygers: "Het loopwerk van Van Aert in Fiuggi had ik nog nooit gezien"

4,5 0 x
Herygers: "Het loopwerk van Van Aert in Fiuggi had ik nog nooit gezien" van Extra Time Cross is uitgezonden op zaterdag 27 mei 2017 om 7:43 uur en was te zien op Sporza.

Herygers: "Van Aert heeft vanochtend nog goed getraind"

3,0 0 x
Herygers: "Van Aert heeft vanochtend nog goed getraind" van Extra Time Cross is uitgezonden op zaterdag 27 mei 2017 om 7:43 uur en was te zien op Sporza.

Nys gooit glas omver: "Mijn water is gebroken"

3,0 0 x
Nys gooit glas omver: "Mijn water is gebroken" van Extra Time Cross is uitgezonden op zaterdag 27 mei 2017 om 7:43 uur en was te zien op Sporza.

Nys: "De weken voor het WK mag je niemand vertrouwen"

4,0 0 x
Nys: "De weken voor het WK mag je niemand vertrouwen" van Extra Time Cross is uitgezonden op zaterdag 27 mei 2017 om 7:43 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.