Extra Time Cross

Afleveringen

Wuyts: "Van der Poel heeft meer lef dan Van Aert"

3,0 0 x
Wuyts: "Van der Poel heeft meer lef dan Van Aert" van Extra Time Cross is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Herygers: "Het loopwerk van Van Aert in Fiuggi had ik nog nooit gezien"

4,5 1 x
Herygers: "Het loopwerk van Van Aert in Fiuggi had ik nog nooit gezien" van Extra Time Cross is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 11:37 uur en was te zien op Sporza.

Herygers: "Van Aert heeft vanochtend nog goed getraind"

3,0 0 x
Herygers: "Van Aert heeft vanochtend nog goed getraind" van Extra Time Cross is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 11:37 uur en was te zien op Sporza.

Nys gooit glas omver: "Mijn water is gebroken"

3,0 0 x
Nys gooit glas omver: "Mijn water is gebroken" van Extra Time Cross is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 11:37 uur en was te zien op Sporza.

Nys: "De weken voor het WK mag je niemand vertrouwen"

4,0 0 x
Nys: "De weken voor het WK mag je niemand vertrouwen" van Extra Time Cross is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 11:37 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.