Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Families Of The Mafia

Families Of The Mafia herbekijken

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Part VI

3,0 29 x
Een schokkend verlies zet ieders wereld op zijn kop. Karen en Karina staan voor een moeilijke beslissing...zullen ze Staten Island voorgoed verlaten? CP herenigt zich met zijn vader als hij uit de gevangenis komt en Dennie heeft eindelijk een gesprek met haar biologische vader.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Part V

4,0 9 x
De groep trekt naar de Poconos om Staten Island te ontvluchten, waar de relatie tussen Paulie en Karina op de proef wordt gesteld. Jess stelt Taylor en Joe voor aan haar nieuwe liefde. Gina gaat verder op haar pad om haar strafblad te zuiveren, terwijl CP zich richt op werk en Dennie een bezoek brengt aan haar tante om haa...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Part IV

4,0 10 x
Joe hoort zijn lot na zijn rechtszaak, terwijl Billy voor het eerst Taylors vriendje ontmoet. Karina's relatie met Paulie loopt op de klippen nadat zijn jaloezie een hoogtepunt bereikt. Dennie probeert in contact te komen met haar biologische vader en CP besluit serieus na te denken over zijn toekomst.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Part III

3,0 9 x
Karen en haar team vieren de grote opening van haar restaurant, met een onverwachte gast. Billy blijft het goedmaken met Taylor en Joe. CP stelt zijn familie teleur als hij niet komt opdagen voor de verjaardag van zijn zus. Dennie viert de doop van haar petekind.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Part II

3,0 13 x
Karina maakt het goed met haar vader, waardoor Dennie nadenkt over haar relatie met haar eigen biologische vader. Karen en Ramona krijgen ruzie in het restaurant. Terwijl Jess de stad uit is, begint Joe uit de hand te lopen. Gina realiseert zich dat er een kans is om haar strafblad voorgoed te zuiveren.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Part I

3,0 32 x
Karen begint aan een reis van Staten Island naar Arizona met haar dochter Karina om haar vader, Sammy "The Bull" Gravano, te bezoeken na zijn vrijlating uit de gevangenis. Jess probeert Billy terug te laten keren in het leven van Taylor en Joe, terwijl CP door zijn moeder onder druk wordt gezet om Staten Island te verlaten.
Archief