Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Father Brown

April 2020
45:00

Aflevering 15 (Seizoen 3)

4,0 32 x
Een voortvluchtige zoekt onderdak in de kerk van Father Brown. Het blijkt niemand minder te zijn dan inspecteur Sullivan... die verdacht wordt van moord. Bekijk aflevering 15 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 14 (Seizoen 3)

4,0 18 x
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht: iemand vertelt hem onder biechtgeheim dat het leven van bisschop Talbot op het spel staat. Bekijk aflevering 14 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 13 (Seizoen 3)

4,0 11 x
Er wordt een lichaam gevonden in een gesloten bankkluis. Het is aan Father Brown om het mysterie op te lossen en te vermijden dat een onschuldige man in de cel belandt. Bekijk aflevering 13 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
43:00

Aflevering 12 (Seizoen 3)

4,0 5 x
In een dorp dat gebukt gaat onder een polio-epidemie wordt een lichaam gevonden bij een steencirkel. Father Brown vermoedt dat er duistere krachten spelen en vreest dat er nog een offer zal plaatsvinden. Bekijk aflevering 12 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 11 (Seizoen 3)

3,0 9 x
Father Brown brengt een bezoek aan Jacob, die absoluut wil bewijzen dat zijn vader werd vermoord door een van zijn familieleden. En daarvoor wil hij zijn nieuwste uitvinding gebruiken: een teletijdmachine. Bekijk aflevering 11 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 10 (Seizoen 3)

4,0 8 x
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen. Bekijk aflevering 10 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 9 (Seizoen 3)

4,0 6 x
Wanneer een lichaam wordt gevonden in een wijngaard, moet Father Brown op zoek naar de moordenaar. En die bevindt zich tussen een groep verdachten die zichzelf willen heruitvinden. Bekijk aflevering 9 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Maart 2020
45:00

Aflevering 8 (Seizoen 3)

3,0 12 x
Father Brown en zijn vrienden komen vast te zitten bij een groep hedonisten. Ze beseffen algauw dat ze moeten zien te ontsnappen, want in Hotel Cuba staat er moord op het menu... Bekijk aflevering 8 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 7 (Seizoen 3)

4,0 18 x
De dood van de vader van een jonge schrijver zorgt voor wantrouwen tegenover de reizigers in Kembleford. Father Brown moet de waarheid aan het licht brengen, voor een van hen naar de galg wordt gestuurd. Bekijk aflevering 7 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 6 (Seizoen 3)

3,0 16 x
Father Brown is getuige van de schijnbare zelfmoord van een student in het seminarie van Upcott. Hij is ervan overtuigd dat het hier over moord gaat en maant Sid aan om undercover te gaan om de dader te ontmaskeren. Bekijk aflevering 6 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.