Father Brown

Maart 2019
44:00

The brewer's daughter

4,0 4 x
Een verwarde Sid wordt wakker in zijn caravan en ziet een mooie jonge vrouw zich snel aankleden. Grace heet ze, en ze laat nog snel weten dat haar vader eigenaar is van de lokale brouwerij. Wanneer Grace thuis aankomt, treft ze haar vader dood aan. Sid ontdekt dat Grace eigenlijk getrouwd is. Een gearrangeerd huwelijk, zo ...
45:00

The mask of the demon

4,0 4 x
In Castle Hellion worden de opnames gemaakt van de B-horrorfilm 'Demon bridges', in een regie van Vivian Wolsey. Mrs. McCarthy vindt het ongepast dat een film van bedenkelijk allooi in Kembleford opgenomen wordt, maar wanneer blijkt dat filmster Rex Bishop deel uitmaakt van de cast, is er geen vuiltje meer aan de lucht. De...
Januari 2019
45:00

11 januari 2019

Verlopen 2,5 18 x
Een voortvluchtige zoekt onderdak in de kerk van Father Brown. Het blijkt niemand minder te zijn dan inspecteur Sullivan... die verdacht wordt van moord.
45:00

8 januari 2019

Verlopen 4,0 9 x
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht: iemand vertelt hem onder biechtgeheim dat het leven van bisschop Talbot op het spel staat.
43:00

7 januari 2019

Verlopen 4,0 7 x
Er wordt een lichaam gevonden in een gesloten bankkluis. Het is aan Father Brown om het mysterie op te lossen en te vermijden dat een onschuldige man in de cel belandt.
45:00

The standing stones

Verlopen 4,0 10 x
In een dorp dat gebukt gaat onder een polio-epidemie wordt een lichaam gevonden bij een steencirkel. Father Brown vermoedt dat er duistere krachten spelen en vreest dat er nog een offer zal plaatsvinden.
44:00

The time machine

Verlopen 4,0 11 x
Father Brown brengt een bezoek aan Jacob, die absoluut wil bewijzen dat zijn vader werd vermoord door een van zijn familieleden. En daarvoor wil hij zijn nieuwste uitvinding gebruiken: een teletijdmachine.
December 2018
44:00

The judgement of man

Verlopen 4,0 18 x
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen.
45:00

The truth in the wine

Verlopen 4,0 12 x
Wanneer een lichaam wordt gevonden in een wijngaard, moet Father Brown op zoek naar de moordenaar. En die bevindt zich tussen een groep verdachten die zichzelf willen heruitvinden.
44:00

The lair of the libertines

4,0 12 x
Father Brown en zijn vrienden komen vast te zitten bij een groep hedonisten. Ze beseffen algauw dat ze moeten zien te ontsnappen, want in Hotel Cuba staat er moord op het menu...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.