Father Brown

Maart 2018
42:00

Aflevering 10

Verlopen 4,0 43 x
Een race op een autocircuit wordt fataal voor een van de chauffeurs. Father Brown onderzoekt de zaak, maar dat is tegen de zin van inspecteur Sullivan, die zijn bemoeienissen meer dan zat is.
43:00

The grim reaper

Verlopen 4,0 33 x
De dokter van Kembleford wordt via anonieme brieven beschuldigd van een lugubere moord op een boerderij. Als hij zijn vriend wil redden van de galg, moet Father Brown uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor het versturen van de brieven.
44:00

The prize of colonel Gerard

Verlopen 3,0 22 x
Wanneer een recent vrijgelaten oorlogsgevangene wordt verdacht van de moord op zijn tirannieke oom, heeft Father Brown zo zijn twijfels over zijn schuld. Maar het achterhalen van de waarheid wordt hem wel heel moeilijk gemaakt...
44:00

The three tools of death

Verlopen 3,0 19 x
Kort na de dood van haar moeder, wordt de vader van een jonge vrouw vermoord. Father Brown probeert haar te steunen in haar rouwproces, terwijl hij de moord op de vader tracht op te lossen. En er zijn maar liefst drie mogelijke moordwapens...
43:00

The daughters of Jerusalem

Verlopen 3,5 25 x
Father Brown sukkelt met een gebroken been. Wanneer een lid van Kembleford's Women Institute in verdachte omstandigheden overlijdt, moet hij de zaak proberen op te lossen met behulp van ... een telescoop.
44:00

The mysteries of the Rosary

Verlopen 4,0 22 x
Na de mysterieuze verdwijning van een oude vriend trekken Father Brown en Sid op een queeste naar de mythische Rozenkrans van Lannington. Maar kan hij deze dood gewaande tegenstrever uit het verleden wel vertrouwen?
44:00

The shadow of the scaffold

Verlopen 4,0 19 x
Wanneer de terdoodveroordeelde Violet tijdelijk uitstel van executie krijgt, smeekt ze Father Brown om haar onschuld te bewijzen.  Hij heeft slechts drie dagen om de echte moordenaar te vinden en Violet te redden van de galg.
44:00

The pride of the Prydes

Verlopen 3,0 19 x
De grote opening van Pryde Castle loopt dramatisch af wanneer een gids wordt geraakt door een pijl. In tegenstelling tot inspecteur Sullivan is Father Brown ervan overtuigd dat de sleutel tot deze zaak zich ergens diep in de familiegeschiedenis bevindt.
44:00

Maddest of all

Verlopen 4,0 23 x
Father Brown onderzoekt de plotse dood van een oorlogsveteraan en brengt een bezoek aan de instelling waar de man verzorgd werd. Welke duistere geheimen gaan er schuil achter de deuren van Danvers Retreat?
Februari 2018
45:00

The ghost in the machine

Verlopen 3,0 18 x
Father Brown is niet onder de indruk wanneer een van zijn parochianen beweert dat ze wordt achtervolgd door haar zus, die al jaren vermist wordt. Maar wanneer ook deze vrouw verdwijnt, moet hij beide zaken onderzoeken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.