Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Father Brown

Father Brown herbekijken

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 15 - The Owl Of Minerva

4,7 60 x
Een voortvluchtige zoekt onderdak in de kerk van Father Brown. Het blijkt niemand minder te zijn dan inspecteur Sullivan... die verdacht wordt van moord.

Seizoen 3, Aflevering 14 - The Deadly Seal

4,0 24 x
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht: iemand vertelt hem onder biechtgeheim dat het leven van bisschop Talbot op het spel staat.

Seizoen 3, Aflevering 13 - The Paradise Of Thieves

4,5 17 x
Er wordt een lichaam gevonden in een gesloten bankkluis. Het is aan Father Brown om het mysterie op te lossen en te vermijden dat een onschuldige man in de cel belandt.

Seizoen 3, Aflevering 12 - The Standing Stones

4,0 10 x
In een dorp dat gebukt gaat onder een polio-epidemie wordt een lichaam gevonden bij een steencirkel. Father Brown vermoedt dat er duistere krachten spelen en vreest dat er nog een offer zal plaatsvinden.

Seizoen 3, Aflevering 11 - The Time Machine

3,0 15 x
Father Brown brengt een bezoek aan Jacob, die absoluut wil bewijzen dat zijn vader werd vermoord door een van zijn familieleden. En daarvoor wil hij zijn nieuwste uitvinding gebruiken: een teletijdmachine.

Seizoen 3, Aflevering 10 - The Judgement Of Man

3,0 8 x
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen.

Seizoen 3, Aflevering 9 - The Truth In The Wine

4,0 11 x
Wanneer een lichaam wordt gevonden in een wijngaard, moet Father Brown op zoek naar de moordenaar. En die bevindt zich tussen een groep verdachten die zichzelf willen heruitvinden.

Seizoen 3, Aflevering 8 - The Lair Of The Libertines

3,0 26 x
Father Brown en zijn vrienden komen vast te zitten bij een groep hedonisten. Ze beseffen algauw dat ze moeten zien te ontsnappen, want in Hotel Cuba staat er moord op het menu.

Seizoen 3, Aflevering 7 - The Kembleford Boggart

4,0 17 x
De dood van de vader van een jonge schrijver zorgt voor wantrouwen tegenover de reizigers in Kembleford. Father Brown moet de waarheid aan het licht brengen, voor een van hen naar de galg wordt gestuurd.

Seizoen 3, Aflevering 6 - The Upcott Fraternity

3,0 14 x
Father Brown is getuige van de schijnbare zelfmoord van een student in het seminarie van Upcott. Hij is ervan overtuigd dat het hier over moord gaat en maant Sid aan om undercover te gaan om de dader te ontmaskeren.
Archief