Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Father Brown

Januari 2020
45:00

The Blue Cross

4,0 17 x
De beruchte misdadiger Flambeau heeft het gemunt op het kostbare Blauwe Kruis uit St. Mary's. Father Brown doet er alles aan om de man zijn ziel te redden. Hij heeft echter niet door dat hij weleens recht in de val zou kunnen lopen...
45:00

The Mayor and the Magician

4,0 9 x
De burgemeester sterft onverwacht tijdens het dorpsfeest. Father Brown vermoedt dat hij met opzet geëlektrocuteerd werd. Ondertussen wordt mevrouw McCarthy abrupt geconfronteerd met het verleden.
46:00

The Face of Death

4,0 11 x
Tijdens een gemaskerd liefdadigheidsbal in Kembleford wordt een moord gepleegd. De verdachte is een man die belust is op wraak voor de dood van zijn vader. Maar Father Brown gelooft in zijn onschuld en zet alles in het werk om die te bewijzen.
47:00

The Devil's Dust

4,0 7 x
Father Brown mengt zich in het onderzoek naar de nachtelijke verdwijning van een 14-jarig meisje dat radioactief zou zijn.  Even later wordt haar bebloede pyjama teruggevonden. Wie heeft haar meegenomen?
47:00

The Bride of Christ

3,0 5 x
In het St. Agnesklooster komen twee nonnen op mysterieuze wijze om het leven. Father Brown onderzoekt de zaak, samen met zuster Boniface, een liefhebster van detectiveverhalen.
48:00

The Eye of Apollo

2,5 3 x
De Kerk van Apollo strijkt neer in Kembleford. Susie voelt zich aangetrokken tot de leider van de Kerk: de charismatische Kalon. Wanneer diens vrouw vermoord wordt, moet Father Brown snel ingrijpen en de twee uit elkaar halen, of hij is Susie binnenkort ook kwijt.
45:00

The Man in the Tree

4,0 3 x
Lady Felicia treft een uitgeklede en gewonde man aan in een boom. Sid wordt al snel als schuldige aangeduid. Kan Father Brown zijn onschuld bewijzen, of is Sid dit keer écht te ver gegaan?
45:00

The Wrong Shape

4,0 5 x
Na een poëtische voordracht wordt Leonard Quinton dood teruggevonden, opgehangen. Father Brown vermoedt al snel dat de man geen zelfmoord wilde plegen en start een moordonderzoek.
49:00

The Flying Stars

4,0 4 x
Father Brown krijgt te maken met de theatrale Adams-familie. De politie voert een onderzoek naar wat een ongelukkige verdrinking lijkt. Maar Father Brown ontdekt al snel dat het eigenlijk een gruwelijke moord is.
50:00

The Hammer of God

4,0 8 x
Een goddeloze man wordt vermoord met de hamer van de hoefsmid. Father Brown moet snel handelen en de moordenaar vinden, voor een onschuldige vrouw aan de galg eindigt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.