Father Brown

Laatste aflevering
Father Brown

Seizoen 3, Aflevering 15 - The Owl Of Minerva

86 x

Een voortvluchtige zoekt onderdak in de kerk van Father Brown. Het blijkt niemand minder te zijn dan inspecteur Sullivan... die verdacht wordt van moord.

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 14 - The Deadly Seal

34 x
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht: iemand vertelt hem onder biechtgeheim dat het leven van bisschop Talbot op het spel staat.

Seizoen 3, Aflevering 13 - The Paradise Of Thieves

21 x
Er wordt een lichaam gevonden in een gesloten bankkluis. Het is aan Father Brown om het mysterie op te lossen en te vermijden dat een onschuldige man in de cel belandt.

Seizoen 3, Aflevering 12 - The Standing Stones

13 x
In een dorp dat gebukt gaat onder een polio-epidemie wordt een lichaam gevonden bij een steencirkel. Father Brown vermoedt dat er duistere krachten spelen en vreest dat er nog een offer zal plaatsvinden.

Seizoen 3, Aflevering 11 - The Time Machine

18 x
Father Brown brengt een bezoek aan Jacob, die absoluut wil bewijzen dat zijn vader werd vermoord door een van zijn familieleden. En daarvoor wil hij zijn nieuwste uitvinding gebruiken: een teletijdmachine.

Seizoen 3, Aflevering 10 - The Judgement Of Man

10 x
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen.

Seizoen 3, Aflevering 9 - The Truth In The Wine

12 x
Wanneer een lichaam wordt gevonden in een wijngaard, moet Father Brown op zoek naar de moordenaar. En die bevindt zich tussen een groep verdachten die zichzelf willen heruitvinden.

Seizoen 3, Aflevering 8 - The Lair Of The Libertines

29 x
Father Brown en zijn vrienden komen vast te zitten bij een groep hedonisten. Ze beseffen algauw dat ze moeten zien te ontsnappen, want in Hotel Cuba staat er moord op het menu.

Seizoen 3, Aflevering 7 - The Kembleford Boggart

18 x
De dood van de vader van een jonge schrijver zorgt voor wantrouwen tegenover de reizigers in Kembleford. Father Brown moet de waarheid aan het licht brengen, voor een van hen naar de galg wordt gestuurd.

Seizoen 3, Aflevering 6 - The Upcott Fraternity

18 x
Father Brown is getuige van de schijnbare zelfmoord van een student in het seminarie van Upcott. Hij is ervan overtuigd dat het hier over moord gaat en maant Sid aan om undercover te gaan om de dader te ontmaskeren.

Seizoen 3, Aflevering 5 - The Last Man

12 x
De nieuwe kapitein van het cricketteam van Kembleford wordt beschuldigd van moord. Het is aan Father Brown om zijn onschuld te bewijzen, anders maakt de ploeg geen enkele kans in de burenstrijd tegen Hambleston.

Seizoen 3, Aflevering 4 - The Sign Of The Broken Sword

15 x
In de lokale legerkazerne wordt iemand vermoord met een legendarisch gebroken zwaard. Dit onderzoek leidt Father Brown naar een moord dertien jaar geleden in Duinkerke.

Seizoen 3, Aflevering 3 - The Invisible Man

16 x
Wanneer een circusclown wordt vermoord in Kembleford, moet Father Brown de dader zien te vinden. En waarom wil een van zijn parochianen trouwen met de duistere tovenaar Welkin?

Seizoen 3, Aflevering 2 - The Cure Of Amenhotep

12 x
De kersverse bruid van Sir Raleigh bekoopt haar interesse in zijn Egyptische mummie met haar leven. Haar lichaam wordt teruggevonden in een gesloten kamer. Father Brown onderzoekt de zaak. Is Amenhotep herrezen?

Seizoen 3, Aflevering 1 - The Man In The Shadows

13 x
Father Brown ligt overhoop met MI5 en dat brengt Lady Felicia in een lastig parket. Zal ze haar vriend verraden om de geheimen uit haar verleden te beschermen?
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10 - Father Brown

11 x
Een race op een autocircuit wordt fataal voor een van de chauffeurs. Father Brown onderzoekt de zaak, maar dat is tegen de zin van inspecteur Sullivan, die zijn bemoeienissen meer dan zat is.

Seizoen 2, Aflevering 9 - The Grim Reaper

12 x
De dokter van Kembleford wordt via anonieme brieven beschuldigd van een lugubere moord op een boerderij. Als hij zijn vriend wil redden van de galg, moet Father Brown uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor het versturen van de brieven.

Seizoen 2, Aflevering 8 - The Prize Of Colonel Gerard

15 x
Wanneer een recent vrijgelaten oorlogsgevangene wordt verdacht van de moord op zijn tirannieke oom, heeft Father Brown zo zijn twijfels over zijn schuld. Maar het achterhalen van de waarheid wordt hem wel heel moeilijk gemaakt...

Seizoen 2, Aflevering 7 - The Three Tools Of Death

15 x
Kort na de dood van haar moeder, wordt de vader van een jonge vrouw vermoord. Father Brown probeert haar te steunen in haar rouwproces, terwijl hij de moord op de vader tracht op te lossen. En er zijn maar liefst drie mogelijke moordwapens...

Seizoen 2, Aflevering 6 - The Daughters Of Jerusalem

9 x
Father Brown sukkelt met een gebroken been. Wanneer een lid van Kembleford's Women Institute in verdachte omstandigheden overlijdt, moet hij de zaak proberen op te lossen met behulp van ... een telescoop.
Archief