Fc Prankers: Tien Om Te Zien

Fc Prankers: Tien Om Te Zien herbekijken

Seizoen 1

Aflevering 7

3,0 22 x
In deze aflevering hebben Rob en Wout bezoek van De Romeo's, kruipt Pauline in de nu al legendarische FC PRANKERS struik en is er een slangenplaag in Middelkerke.

Aflevering 6

4,0 23 x
In deze aflevering halen Rob, Wout en Laura Tesoro hun nep geld boven, is er een leuk spelletje met 2 bekers water en is er 'The Voice: de trameditie'.

Aflevering 5

3,0 11 x
In deze aflevering pranken Rob en Wout met een echte diva, hebben ze in Middelkerke last van vallende handdoeken en krijgt Stan Van Samang iets aan zijn hart.

Aflevering 4

3,0 14 x
In deze aflevering proberen Rob en Wout Margriet Hermans zo lang mogelijk aan het lijntje te houden, doen ze het 'lepeltjesgewijs' met Aaron Blommaert en Pauline en hebben ze heel wat te vertellen over het zotte verjaardagsfeest van Willy Sommers.

Aflevering 3

4,0 24 x
Deze week hebben Rob en Wout bezoek van 2 levende VTM-legendes: Amedee en charmezanger Christoff, trekt Get Ready hun dansschoenen aan en is een high-five krijgen een moeilijke opdracht.

Aflevering 2

3,0 33 x
In deze aflevering hebben Wout en Rob zowat heel Middelkerke bij hun pietje, halen ze samen met Berre een prankklassieker vanonder het stof en smeden Rob en K3 een plannetje.

Aflevering 1

4,0 23 x
In deze aflevering kruipen Rob en Wout in het oor van Metejoor, schuilt er iets in het struikgewas en spelen ze letterlijk 'kop-of-munt' met Laura Tesoro, Jérémie Makiese en Bart Kaëll.
Archief