FIFA Club World Cup

FIFA Club World Cup herbekijken

Seizoen 2021

Seizoen 2021, Aflevering 3 - Finale: Fc Bayern München - Tigres Uanl

4,0 32 x
Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Gastland dit jaar is Qatar. Finale: FC Bayern München - Tigres UANL.

Seizoen 2021, Aflevering 3 - Finale: Fc Bayern München - Tigres Uanl (Tweede Helft)

4,0 33 x
Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Gastland dit jaar is Qatar.  Finale: FC Bayern München - Tigres UANL (tweede helft).

Seizoen 2021, Aflevering 2 - Halve Finales: Al Ahly Sc - Fc Bayern München

3,0 40 x
Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Gastland dit jaar is Qatar.  Halve finales: Al Ahly SC - FC Bayern München.

Seizoen 2021, Aflevering 2 - Halve Finales: Al Ahly Sc - Fc Bayern München (Tweede Helft)

4,0 12 x
Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Gastland dit jaar is Qatar. Halve finales: Al Ahly SC - FC Bayern München.

7 februari 2021

4,0 20 x
Liveverslag van de eerste halve finale tussen SE Palmeiras en Tigres UANL op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs. Een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Gastland dit jaar is Qatar.
Archief