Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fifa Wk Voetbal Vrouwen

Juli 2019

WK voetbal vrouwen: Nederland

3,0 11 x
Integraal verslag van Nederland - Verenigde Staten, de finale van het WK voetbal voor vrouwen. Met commentaar van Bert Sterckx. De voor- en nabeschouwing wordt gepresenteerd door Aster Nzeyimana. Imke Courtois en Jan Mulder zijn de studiogasten.

WK voetbal vrouwen: Engeland

3,0 10 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Halve finale 1: Engeland - Verenigde Staten. Met commentaar van Bert Sterckx.
Juni 2019

WK voetbal vrouwen: Duitsland

3,0 21 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 4: Duitsland - Zweden. Met commentaar van Stef Wijnants.

WK voetbal vrouwen: Italië

3,0 26 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.Kwartfinale 3: Italië - Nederland. Met commentaar van Geert Heremans.

WK voetbal vrouwen: Spanje

3,0 11 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Achtste finale 5: Spanje - Verenigde Staten. Met commentaar van Geert Heremans. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Zweden

3,0 14 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Achtste finale 6: Zweden - Canada. Met commentaar van Stef Wijnants. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Frankrijk

3,0 11 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 2: Frankrijk - Verenigde Staten. Met commentaar van Stef Wijnants. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Noorwegen

4,0 17 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 1: Noorwegen - Engeland. Met commentaar van Bert Sterckx.

WK voetbal vrouwen: Japan

3,0 8 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 3: Japan - Engeland (Groep D). Commentaar door Geert Heremans.  Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Nigeria

4,0 12 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 3: Nigeria - Frankrijk (Groep A).  Commentaar door Bert Sterckx.  Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
Archief