Fifa Wk Voetbal Vrouwen

Juni 2019
57:00

WK voetbal vrouwen: Nederland

3,0 1 x
Groepsfase - speeldag 2: Nederland - Kameroen (Groep E). Commentaar: Bert SterckxMet tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
57:00

WK voetbal vrouwen: Jamaica

3,0 2 x
Verslag van Jamaica - Italië met commentaar van Bert Sterckx. Tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
1:00:00

WK voetbal vrouwen: Australië

3,0 9 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.  Groepsfase - speeldag 2: Australië - Brazilië (Groep C).  Met commentaar van Geert Heremans en tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
57:00

WK voetbal vrouwen: Duitsland

3,0 4 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.  Groepsfase - speeldag 2: Duitsland - Spanje (Groep B).  Met commentaar van Geert Heremans en tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
57:00

WK voetbal vrouwen: Nieuw-Zeeland

4,0 7 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.  Groepsfase - speeldag 1: Nieuw-Zeeland - Nederland (Groep E).  Commentaar door Geert Heremans.  Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
58:00

WK voetbal vrouwen: Argentinië

3,0 3 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.  Groepsfase - speeldag 1: Argentinië - Japan (Groep D).  Met commentaar van Bert Sterckx en tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
1:00:00

WK voetbal vrouwen: Engeland

3,0 11 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 1: Engeland - Schotland (Groep D). Met commentaar van Geert Heremans en tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
1:00:00

WK voetbal vrouwen: Spanje

3,0 6 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 1: Spanje - Zuid-Afrika (Groep B). Met commentaar van Bert Sterckx en tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
1:50:00

WK voetbal vrouwen: Frankrijk

3,0 10 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.  Groepsfase - speeldag 1: Frankrijk - Zuid-Korea (Groep A).  Commentaar door Geert Heremans.  Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.