Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fifa Wk Voetbal Vrouwen

Juli 2019
2:58:00

WK voetbal vrouwen: Nederland

3,0 10 x
Integraal verslag van Nederland - Verenigde Staten, de finale van het WK voetbal voor vrouwen. Met commentaar van Bert Sterckx. De voor- en nabeschouwing wordt gepresenteerd door Aster Nzeyimana. Imke Courtois en Jan Mulder zijn de studiogasten.
2:35:00

WK voetbal vrouwen: Engeland

3,0 9 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Halve finale 1: Engeland - Verenigde Staten. Met commentaar van Bert Sterckx.
Juni 2019
58:00

WK voetbal vrouwen: Duitsland

3,0 20 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 4: Duitsland - Zweden. Met commentaar van Stef Wijnants.
1:01:00

WK voetbal vrouwen: Italië

3,0 24 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.Kwartfinale 3: Italië - Nederland. Met commentaar van Geert Heremans.
1:05:00

WK voetbal vrouwen: Zweden

3,0 8 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Achtste finale 6: Zweden - Canada. Met commentaar van Stef Wijnants. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
56:00

WK voetbal vrouwen: Spanje

3,0 7 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Achtste finale 5: Spanje - Verenigde Staten. Met commentaar van Geert Heremans. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
31:00

WK voetbal vrouwen: Frankrijk

3,0 9 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 2: Frankrijk - Verenigde Staten. Met commentaar van Stef Wijnants. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
2:05:00

WK voetbal vrouwen: Noorwegen

4,0 16 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 1: Noorwegen - Engeland. Met commentaar van Bert Sterckx.
55:00

WK voetbal vrouwen: Japan

3,0 7 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 3: Japan - Engeland (Groep D). Commentaar door Geert Heremans.  Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
51:00

WK voetbal vrouwen: Nigeria

4,0 10 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 3: Nigeria - Frankrijk (Groep A).  Commentaar door Bert Sterckx.  Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
Archief