FIFA WK Voetbal Vrouwen

FIFA WK Voetbal Vrouwen herbekijken

Juli 2019

WK voetbal vrouwen: Nederland

4,0 15 x
Integraal verslag van Nederland - Verenigde Staten, de finale van het WK voetbal voor vrouwen. Met commentaar van Bert Sterckx. De voor- en nabeschouwing wordt gepresenteerd door Aster Nzeyimana. Imke Courtois en Jan Mulder zijn de studiogasten.

WK voetbal vrouwen: Engeland

3,0 11 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Halve finale 1: Engeland - Verenigde Staten. Met commentaar van Bert Sterckx.
Juni 2019

WK voetbal vrouwen: Duitsland

3,0 21 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 4: Duitsland - Zweden. Met commentaar van Stef Wijnants.

WK voetbal vrouwen: Italië

3,0 27 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk.Kwartfinale 3: Italië - Nederland. Met commentaar van Geert Heremans.

WK voetbal vrouwen: Spanje

3,0 13 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Achtste finale 5: Spanje - Verenigde Staten. Met commentaar van Geert Heremans. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Zweden

3,0 15 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Achtste finale 6: Zweden - Canada. Met commentaar van Stef Wijnants. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Frankrijk

3,0 11 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 2: Frankrijk - Verenigde Staten. Met commentaar van Stef Wijnants. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Noorwegen

4,0 19 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Kwartfinale 1: Noorwegen - Engeland. Met commentaar van Bert Sterckx.

WK voetbal vrouwen: Japan

3,0 10 x
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 3: Japan - Engeland (Groep D). Commentaar door Geert Heremans.  Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

WK voetbal vrouwen: Nigeria

4,0 14 x
Verslag van een wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Groepsfase - speeldag 3: Nigeria - Frankrijk (Groep A).  Commentaar door Bert Sterckx.  Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
Archief