Forces Of Nature

Afleveringen
58:29

The pale blue dot (4/4)

3,0 42 x
Door de zon krijgt onze blauwe planeet een mooi kleurenpalet. Ook de maan speelt een grote rol. Zoek het noorderlicht op om het kleurenschouwspel waar te nemen.
58:21

The moth and the flame (3/4)

3,3 39 x
In deze aflevering onderzoekt Brian Cox de aardse elementen. Hij trekt naar Indonesië, Tanzania en Ijsland.
58:37

Somewhere in spacetime (2/4)

4,0 81 x
Brian Cox doet nader onderzoek naar de rotatie van de aarde, die onder meer verantwoordelijk is voor tropische stormen, tyfoons en orkanen.
58:29

The universe in a snowflake (1/4)

4,0 110 x
Professor Brian Cox bekijkt menselijke torens in Tarragona, ijsbergen die smelten, bijen in de Himalaya en de vormen van dieren in de Everglades van Florida.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.