Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fresh Off The Boat

Juli 2021
21:00

9. Lou Wants to Be a Millionaire

3,0 0 x
Louis denkt erover na om de Cattleman's Ranch over te laten aan Eddie, maar maakt zich toch wat zorgen over diens menukeuzes. Jessica heeft nog steeds haar bedenkingen bij de nieuwe hobby van Emery. Louis is geselecteerd om deel te nemen aan 'Who Wants to Be a Millionaire'.
20:00

8. TMI : Too Much Integrity

3,0 0 x
Jessica plant extra qualitytime in met Eddie, Emery en Evan. Louis heeft ondertussen grootse ideeën voor de blog van Honey.
21:00

5. Hal-Lou-Ween

3,0 2 x
De Huang-broers gaan op zoek naar een kostuum voor Halloween. Louis wil het huis omtoveren tot een spookhuis, maar daar wil Jessica niet van weten. Hij probeert haar alsnog te laten inzien hoe leuk Halloween wel is.
21:00

4. S'Mothered

3,0 2 x
Eddie stelt eindelijk zijn vriendin Tina voor aan zijn moeder. Het lijkt meteen te klikken tussen de dames en dat baart hem zorgen. Louis gaat op zoek naar een nieuwe passie.

22. No Apology Necessary

4,0 3 x
Eddie lokt een diplomatieke rel uit wanneer hij in Taiwan lunch bestelt. Hij wordt stante pede terug naar de Verenigde Staten gestuurd. Evan stemt ermee in om op Honey en Marvins dochtertje Maria te passen en staat ervan versteld hoeveel hij over zichzelf leert.

21. Under The Taipei Sun

3,0 2 x
Eddie mag uiteindelijk toch naar Taiwan gaan, maar raakt al snel de groep kwijt. Zonder geld en zonder de taal machtig te zijn, is hij een vogel voor de kat, maar dan wordt hij gered door een man. Thuis in Orlanda proberen Louis en de jongens Jessica ervan te overtuigen dat ze Eddie mist.
20:00

20. Nerd Watching

4,0 2 x
Evan is jaloers op zijn coole broer Eddie, die plots een mentor blijkt te zijn voor zijn nerdy vrienden. Louis en Jessica raken ervan overtuigd dat oma Huang bedot wordt door een online versierder.
20:00

19. Vice Mommy

4,0 3 x
Jessica's lessen aan de universiteit gaan weldra van start en dus besluit ze Evan uit te roepen tot vice-mama. Louis heeft intussen besloten om Eddie uit te roepen tot werknemer van de maand bij Cattleman, maar daar krijgt hij snel spijt van wanneer Eddie twijfelt aan zijn motieven.
20:00

18. Rancho Contento

4,0 2 x
Louis heeft zich een pensioenplan aangeschaft, wat leidt tot een discussie met Jessica over de vraag wanneer ze zouden moeten stoppen met werken. Louis zelf wil graag met pensioen op zijn 55ste, Jessica daarentegen wil nooit stoppen met werken. Daarop neemt Louis Jessica stiekem mee naar een woongroep voor gepensioneerden.
20:00

17. These Boots Are Made for Walkin'

4,0 3 x
Wanneer ze merken dat Emery zijn volleybaltrainingen overslaat, trekken Louis en Evan op onderzoek uit. Louis ontdekt dat Emery een cursus linedancen volgt en beseft dat hij zijn zoon wat tijd voor zichzelf moet gunnen. Eddie is boos op Jessica wanneer ze hem weigert op culturele uitwisseling naar Taiwan te laten vertrekke...
Archief