Fresh Off The Boat

Februari 2019
30:00

Where Are the Giggles ?

3,0 2 x
De Huangs maken een familietripje naar de film, maar vergeten Evan per ongeluk thuis. Jessica voelt zich enorm schuldig en belooft het goed te maken. Ondertussen krijgt Marvin na een serieuze val geesten op bezoek.
35:00

The Taming of the Dads

3,0 3 x
Eddie en Alison vieren dat ze één jaar samen zijn en gaan naar een moderne uitvoering van Romeo & Julia kijken. Alison stelt zich vragen over de passie in hun relatie. Intussen wordt Jessica opgeroepen om te zetelen als jurylid en worstelen Emery en Evan met de nadelen van een digitaal huisdier.
30:00

WWJD: What Would Jessica Do ?

Verlopen 3,0 5 x
Evan en Jessica gaan op zondag traditiegetrouw naar de supermarkt, maar Evan laat Jessica deze week in de steek en gaat naar de kerk. Ondertussen krijgt Louis een tandenbleeksessie cadeau van Marvin. Eddie en Emery ontdekken een creatieve manier om een gezond ontbijt te vermijden.
25:00

No Thanks-Giving

Verlopen 4,0 4 x
Louis en Jessica beslissen Cattleman's Ranch open te houden op Thanksgiving, ook al is dit volgens hun geloof geen echte feestdag. Hiermee hopen ze het goede voorbeeld te geven aan hun kinderen. Eddie doet het niet goed op school en wil er de brui aan geven. Jessica zoekt een creatieve oplossing om haar zoon te leren wat h...
20:00

Citizen Jessica

Verlopen 4,0 4 x
Terwijl Louis en het personeel de ranch voorbereiden om te dienen als stembureau, vermoedt Jessica dat een van de restaurantmedewerkers een ongedocumenteerde immigrant is. Wanneer ze dat rapporteert, ontdekt ze dat haar immigratiestatus ook twijfelachtig is. Eddie en zijn vrienden hebben een verhitte discussie over wie de ...
Januari 2019
30:00

Louisween

Verlopen 4,0 5 x
Het is Halloween, Louis' favoriete feestdag. Hij doet er alles aan om Jessica enthousiast te maken, maar zij heeft het te druk met het schrijven van haar eerste roman. Ondertussen discussiëren Emery en Evan over de verkleedkostuums, en zijn Eddie en zijn vrienden helemaal klaar voor een studentenfeestje bij Nicole.
40:00

Breaking Chains

Verlopen 4,0 5 x
Eddie begeleidt Emery tijdens zijn eerste dag op de middelbare school. Jessica voelt zich beledigd als ze erachter komt dat Louis een huishoudster heeft ingehuurd om te helpen met haar klusjes.
35:00

Coming from America

Verlopen 3,0 5 x
Louis vliegt met de hele familie naar Taiwan om het goed te maken met zijn broer Gene. Wanneer hij Gene's mooie verloofde Margaret ontmoet, vraagt Louis zich af hoe zijn leven eruit had gezien als hij in Taiwan was gebleven. Ondertussen neemt Jessica de kinderen mee naar haar favoriete plekjes uit haar kindertijd.
April 2018
20:29

Aflevering 19

Verlopen 3,0 19 x
Honey wil een rustige vakantie voordat de baby geboren wordt, maar dat is buiten Jessica gerekend. Grandma Huang beslist om te verhuizen waardoor Louis panikeert en er alles aan probeert te doen om haar te tonen dat ze welkom is. Ondertussen zoeken Eddie, Nicole en hun vrienden bijpassende kostuums voor het schoolbal.
20:31

Aflevering 18

Verlopen 4,0 18 x
Louis koopt Kenny Rogers' aandeel in Cattleman's Ranch terug, maar twijfelt over zichzelf en zijn capaciteiten. Marvin bedenkt een manier om Louis te doen ontspannen, maar niet zonder gevolgen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.