Fresh Off The Boat

April 2018
20:29

Aflevering 19

Verlopen 3,0 17 x
Honey wil een rustige vakantie voordat de baby geboren wordt, maar dat is buiten Jessica gerekend. Grandma Huang beslist om te verhuizen waardoor Louis panikeert en er alles aan probeert te doen om haar te tonen dat ze welkom is. Ondertussen zoeken Eddie, Nicole en hun vrienden bijpassende kostuums voor het schoolbal.
20:31

Aflevering 18

Verlopen 4,0 16 x
Louis koopt Kenny Rogers' aandeel in Cattleman's Ranch terug, maar twijfelt over zichzelf en zijn capaciteiten. Marvin bedenkt een manier om Louis te doen ontspannen, maar niet zonder gevolgen.
20:31

Aflevering 17

Verlopen 3,0 12 x
De Huangs zijn verrast wanneer ze horen dat Eddie geëerd wordt op school. Alleen Evan reageert niet erg enthousiast op het nieuws. Jessica ontvangt een nota van haar redacteur en beslist te werken aan haar schrijfstijl. Louis krijgt de orders om Matthew te ontslaan.
20:30

Aflevering 16

Verlopen 4,0 12 x
Een ludiek spelletje tijdens Chinees Nieuwjaar mondt uit in een competitiestrijd tussen Jessica en Evan. Jessica wordt gevraagd voor een televisie-interview om haar boek te promoten.
20:32

Aflevering 14

Verlopen 3,0 14 x
Louis wil meer quality time met zijn zoon Eddie doorbrengen, maar hij maakt misbruik van zijn vaders goede wil. Jessica raakt verstrikt in een complottheorie.
20:29

Aflevering 13

Verlopen 4,0 15 x
Jessica's carrière als auteur loopt op wieltjes. Louis maakt zich zorgen dat ze haar interesse in hem zal verliezen en probeert de vlam in hun relatie opnieuw aan te wakkeren. Evan en Emery krijgen te maken met een bijzonder moeilijk te behagen lerares, mevrouw Doris.
20:28

Aflevering 12

Verlopen 4,0 13 x
Louis wil indruk maken op de vrienden van Matthew Chestnut. Jessica probeert zijn generositeit in te tomen. Emery en Evan gaan met Honey shoppen voor zwangerschapkledij.
20:29

Aflevering 11

Verlopen 4,0 13 x
Honey wil deelnemen aan een cursus die zwangere vrouwen leert luisteren naar hun ongeboren baby's, maar is teleurgesteld als Jessica haar niet steunt. Ondertussen vertrekken Louis en Marvin vol enthousiasme op de gratis cruise die hun vrouwen hebben gewonnen. Maar de reis verandert al snel in een gokvakantie. Eddie heeft z...
20:30

Aflevering 10

Verlopen 3,0 15 x
Jessica, hoofd van het kerstcomité, dreigt ermee om het zingen van kerstliedjes in de wijk af te schaffen. Deirdre stelt voor dat haar vriendin Holly, die muziekleerkracht is, de kinderen kan helpen om in melodische topvorm te geraken. Marvin wordt achterdochtig wanneer Honey zonder hem naar de bioscoop gaat. Nicole heeft ...
20:28

Aflevering 9

Verlopen 4,0 15 x
Eddie komt tot de constatering dat hij coolere vrienden moet zoeken om populairder te worden op school. Jessica wil een portret laten maken voor de achterflap van haar boek en vraagt aan Honey om haar te fotograferen. Maar al snel wordt duidelijk dat Jessica's eisen veel te hoog zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.