Fresh Off The Boat

Maart 2018
20:31

Aflevering 12

3,0 3 x
Jessica is blij dat haar zus Connie eindelijk naar de universiteit gaat. Maar wanneer ze erachter komt dat ze een kunstrichting wil volgen, wil ze haar op andere gedachten brengen. Ondertussen nemen Marvin en Honey Eddie, Emery en Evan mee naar een rusthuis. Honey beseft dat het leeftijdsverschil tussen haar en Marvin ingrijpende gevolgen kan hebben op lange termijn.
20:26

Aflevering 11

3,0 4 x
Op de vooravond van het Chinese Nieuwjaar brengt Jessica het hele gezin bijeen om alle schulden en geschillen te vereffenen, in de hoop voorspoed te krijgen in het komende jaar. Louis en Evan pakken haatmail aan en Eddie wordt verplicht om zijn naïve neefje te vermaken.
20:30

Aflevering 10

3,0 4 x
Wanneer Louis wordt uitgeroepen tot 'Zakenman van het Jaar' is Jessica apetrots. Ze nodigt iedereen die ze kennen uit om de prijsuitreiking bij te wonen. Maar als ze Louis' toespraak hoort, is ze op slag minder enthousiast. Ondertussen werken Eddie, Emery en Grandma aan hun eigen kledinglijn.
20:30

Aflevering 9

3,0 4 x
Tijdens Jessica's interview met de Amerikaanse dienst voor inburgering, onthult ze schokkende details over haar verleden, waar zelfs Louis niet van op de hoogte was. Ondertussen hebben Eddie, Emery en Evan een dag vrij op school. Ze proberen een ritje te maken met het familiebusje.
20:29

Aflevering 8

3,0 4 x
De Huangs maken een familietripje naar de film, maar vergeten Evan per ongeluk thuis. Jessica voelt zich enorm schuldig en belooft het goed te maken. Ondertussen krijgt Marvin na een serieuze val geesten op bezoek.
20:29

Aflevering 7

Verlopen 3,0 5 x
Eddie en Alison vieren dat ze één jaar samen zijn en gaan naar een moderne uitvoering van Romeo & Julia kijken. Alison stelt zich vragen over de passie in hun relatie. Intussen wordt Jessica opgeroepen om te zetelen als jurylid en worstelen Emery en Evan met de nadelen van een digitaal huisdier.
20:29

Aflevering 6

Verlopen 3,0 4 x
Evan en Jessica gaan op zondag traditiegetrouw naar de supermarkt, maar Evan laat Jessica deze week in de steek en gaat naar de kerk. Ondertussen krijgt Louis een tandenbleeksessie cadeau van Marvin. Eddie en Emery ontdekken een creatieve manier om een gezond ontbijt te vermijden.
20:30

Aflevering 5

Verlopen 3,0 7 x
Louis en Jessica beslissen Cattleman's Ranch open te houden op Thanksgiving, ook al is dit volgens hun geloof geen echte feestdag. Hiermee hopen ze het goede voorbeeld te geven aan hun kinderen. Eddie doet het niet goed op school en wil er de brui aan geven. Jessica zoekt een creatieve oplossing om haar zoon te leren wat hard werken is.
20:01

Aflevering 4

Verlopen 3,0 8 x
Terwijl Louis en het personeel de ranch voorbereiden om te dienen als stembureau, vermoedt Jessica dat een van de restaurantmedewerkers een ongedocumenteerde immigrant is. Wanneer ze dat rapporteert, ontdekt ze dat haar immigratiestatus ook twijfelachtig is. Eddie en zijn vrienden hebben een verhitte discussie over wie de rapper Tupac vermoord heeft.
20:29

Aflevering 3

Verlopen 4,0 3 x
Het is Halloween, Louis' favoriete feestdag. Hij doet er alles aan om Jessica enthousiast te maken, maar zij heeft het te druk met het schrijven van haar eerste roman. Ondertussen discussiëren Emery en Evan over de verkleedkostuums, en zijn Eddie en zijn vrienden helemaal klaar voor een studentenfeestje bij Nicole.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.