Fresh Off The Boat

Fresh Off The Boat gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
21:00
Fresh Off The Boat

Jessica worstelt met haar beeld van de toekomst nu de jongens elk een doel voor ogen lijken te hebben.

Seizoen 1
20:00
Het familiebusje geeft de geest en Jessica en Louis verwerken dit elk op hun eigen manier. De jongens gaan op zoek naar hun tijdscapsule.
21:00
Jessica is er het hart van in wanneer Evan haar opbiecht dat hij vindt dat ze te weinig tijd samen doorbrengen. Emery wil vegan gaan leven, maar dat zint Louis en Eddie niet.
21:00
Eddie probeert Evan te laten inzien dat hij zich moet laten coachen als hij kampioen van de spellingswedstrijd wil worden. Jessica en Louis overtuigen Emery om een baantje te zoeken, maar zijn geschokt door zijn keuze.
20:00
Jessica kan aan de slag als decaan van een privéschool. Eddie en Emery leren Evan een lesje.
21:00
Louis helpt Jessica met de vakantieplanning. Eddie, Emery en Evan maken een duur cadeau stuk.
21:00
Louis denkt erover na om de Cattleman's Ranch over te laten aan Eddie, maar maakt zich toch wat zorgen over diens menukeuzes. Jessica heeft nog steeds haar bedenkingen bij de nieuwe hobby van Emery. Louis is geselecteerd om deel te nemen aan 'Who Wants to Be a Millionaire'.
20:00
Jessica plant extra qualitytime in met Eddie, Emery en Evan. Louis heeft ondertussen grootse ideeën voor de blog van Honey.
21:00
Jessica maakt zich zorgen over de toekomst van Evan. Eddie heeft zijn 'held' gevonden om over te schrijven voor zijn schoolopdracht: Allen Iverson. Louis wil vervolgens bewijzen dat ook hij die titel waardig is.
21:00
Matthew Chestnut keert terug naar Cattleman's Ranch en daar is niemand blij mee, behalve Louis. Emery en Evan geven Marvin ondertussen een spoedcursus in etiquette.
21:00
De Huang-broers gaan op zoek naar een kostuum voor Halloween. Louis wil het huis omtoveren tot een spookhuis, maar daar wil Jessica niet van weten. Hij probeert haar alsnog te laten inzien hoe leuk Halloween wel is.
21:00
Eddie stelt eindelijk zijn vriendin Tina voor aan zijn moeder. Het lijkt meteen te klikken tussen de dames en dat baart hem zorgen. Louis gaat op zoek naar een nieuwe passie.
20:00
Marvin gaat met pensioen en dat wordt gevierd. Oma Huang is jaloers en kondigt aan dat ook zij 'met pensioen gaat' en als cadeau wil ze graag een bubbelbad. Louis besluit zijn broer Gene uit te nodigen opdat ze zou inzien dat ze het zo slecht nog niet heeft bij Louis.
21:00
Terwijl oma Jenny, Emery en Evan vooruitblikken naar de toekomst, halen Louis en Jessica herinneringen op. Eddie daarentegen vindt het heden al lastig genoeg wanneer zijn eerste bezoek aan de universiteit niet verloopt zoals verwacht.
21:00
Wanneer Brandi Chastain de winnende goal scoort op de World Cup tegen China en vervolgens haar shirt uittrekt, laat dit Evan niet onberoerd. Louis en Eddie beseffen dat het tijd is voor het gesprek over 'de bloemetjes en de bijtjes'.
Eddie lokt een diplomatieke rel uit wanneer hij in Taiwan lunch bestelt. Hij wordt stante pede terug naar de Verenigde Staten gestuurd. Evan stemt ermee in om op Honey en Marvins dochtertje Maria te passen en staat ervan versteld hoeveel hij over zichzelf leert.
Eddie mag uiteindelijk toch naar Taiwan gaan, maar raakt al snel de groep kwijt. Zonder geld en zonder de taal machtig te zijn, is hij een vogel voor de kat, maar dan wordt hij gered door een man. Thuis in Orlanda proberen Louis en de jongens Jessica ervan te overtuigen dat ze Eddie mist.
20:00
Evan is jaloers op zijn coole broer Eddie, die plots een mentor blijkt te zijn voor zijn nerdy vrienden. Louis en Jessica raken ervan overtuigd dat oma Huang bedot wordt door een online versierder.
20:00
Jessica's lessen aan de universiteit gaan weldra van start en dus besluit ze Evan uit te roepen tot vice-mama. Louis heeft intussen besloten om Eddie uit te roepen tot werknemer van de maand bij Cattleman, maar daar krijgt hij snel spijt van wanneer Eddie twijfelt aan zijn motieven.
20:00
Louis heeft zich een pensioenplan aangeschaft, wat leidt tot een discussie met Jessica over de vraag wanneer ze zouden moeten stoppen met werken. Louis zelf wil graag met pensioen op zijn 55ste, Jessica daarentegen wil nooit stoppen met werken. Daarop neemt Louis Jessica stiekem mee naar een woongroep voor gepensioneerden.
Archief