Fresh Off The Boat

2017
20:29

Aflevering 4

Verlopen 4,0 4 x
Eddie's eerste schoolbal nadert en Louis wil dat zijn zoon een onvergetelijke avond heeft. Ondertussen spendeert Jessica de dag met oma Huang, in de hoop haar tevreden te stemmen zodat ze zou investeren in haar nieuwe zaak.
20:30

Aflevering 3

Verlopen 4,0 9 x
Het is de huwelijksverjaardag van Louis en Jessica. Louis heeft een romantische avond gepland, maar Jessica is allesbehalve enthousiast. Evan en zijn vrienden helpen Eddie om een grote waterglijbaan te kopen.
20:30

Aflevering 2

Verlopen 4,0 6 x
Nicole dumpt Eddie wanneer ze een nieuwe jongen heeft leren kennen. Eddie's hart is gebroken en hij besluit om zich op te sluiten en niets meer te eten. Jessica maakt zich zorgen en vraagt advies aan Honey.
20:32

Aflevering 1

Verlopen 4,0 11 x
Louis neemt zijn familie mee naar het waterpretpark Gator World. Daar leert Jessica de kunst van relaxatie en verlegt Eddie verlegt zijn grenzen. Evan verliest zijn laatste melktand, maar is nog niet klaar om zijn jeugdigheid achter zich te laten.
21:04

Aflevering 13

Verlopen 4,0 6 x
Jessica vindt dat haar gezin zo sterk is geïntegreerd in Orlando, dat ze stilaan allemaal hun Chinese identiteit verliezen. Ze verplicht Louis daarom een invitatie van de countryclub te weigeren en laat Eddie een schoolwerk maken over China.
20:31

Aflevering 10

Verlopen 3,0 6 x
De ex-vriend van Jessica komt op bezoek in Orlando. Het irriteert haar dat Louis helemaal niet jaloers is. Ondertussen doet Eddie er alles aan om niet naar de wetenschapsbeurs op school te hoeven gaan.
20:33

Aflevering 9

Verlopen 3,0 12 x
Jessica besluit niet deel te nemen aan het examen vastgoed, omdat ze vreest dat ze niet zal slagen. Eddie probeert Nicole voor hem te winnen en vraagt raad aan Louis.
20:24

Aflevering 8

Verlopen 3,0 6 x
Eddie probeert vrienden te maken met de enige andere Chinese jongen op school, maar dat is niet zo gemakkelijk als hij erachter komt dat ze niets met elkaar gemeen hebben. Louis voelt zich bedrogen als hij hoort dat zijn vrouw een job heeft aangenomen bij een concurrerend restaurant.
20:16

Aflevering 7

Verlopen 4,0 4 x
Louis krijgt het voor elkaar om een reclamebord van het restaurant te plaatsen op een toplocatie in Orlando. Het bord maakt indruk en de familie krijgt zelfs een uitnodiging voor de countryclub. Eddie doet zijn best om de aandacht te trekken van het meisje waarop hij verliefd is.
20:18

Aflevering 6

Verlopen 3,0 7 x
Eddie wil de nieuwste videogame van zijn idool Shaq hebben en gaat daarom werken in het restaurant om wat bij te verdienen. Hij verwacht een speciale behandeling, omdat hij de zoon is van de baas, maar niets is minder waar. Jessica beslist om op zoek te gaan naar een andere job.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.