Fresh Off The Boat

Juli 2019
20:00

Seizoen 4 - Ride the Tiger

4,0 3 x
Een ludiek spelletje tijdens Chinees Nieuwjaar mondt uit in een competitiestrijd tussen Jessica en Evan. Jessica wordt gevraagd voor een televisie-interview om haar boek te promoten.
20:00

Seizoen 4 - We Need to Talk About Evan

4,0 1 x
Jessica wil dat Evan 'student van de maand' wordt op school, zodat ze bij de andere mama's kan opscheppen. Louis heeft het gevoel dat hij overschaduwd wordt door Kenny Rogers in de Cattleman's Ranch.
20:00

Seizoen 4 - A Man to Share the Night With

4,0 2 x
Louis wil meer quality time met zijn zoon Eddie doorbrengen, maar hij maakt misbruik van zijn vaders goede wil. Jessica raakt verstrikt in een complottheorie.

Seizoen 4 - Aflevering 13

3,0 3 x
Jessica's carrière als auteur loopt op wieltjes. Louis maakt zich zorgen dat ze haar interesse in hem zal verliezen en probeert de vlam in hun relatie opnieuw aan te wakkeren. Evan en Emery krijgen te maken met een bijzonder moeilijk te behagen lerares, mevrouw Doris.

Seizoen 4 - Aflevering 12

3,0 3 x
Louis wil indruk maken op de vrienden van Matthew Chestnut. Jessica probeert zijn generositeit in te tomen. Emery en Evan gaan met Honey shoppen voor zwangerschapkledij.
Juni 2019
20:00

Seizoen 4 - Aflevering 11

3,0 2 x
Honey wil deelnemen aan een cursus die zwangere vrouwen leert luisteren naar hun ongeboren baby's, maar is teleurgesteld als Jessica haar niet steunt. Ondertussen vertrekken Louis en Marvin vol enthousiasme op de gratis cruise die hun vrouwen hebben gewonnen. Maar de reis verandert al snel in een gokvakantie. Eddie heeft z...
20:00

Seizoen 4 - Aflevering 10

3,0 2 x
Jessica, hoofd van het kerstcomité, dreigt ermee om het zingen van kerstliedjes in de wijk af te schaffen. Deirdre stelt voor dat haar vriendin Holly, die muziekleerkracht is, de kinderen kan helpen om in melodische topvorm te geraken. Marvin wordt achterdochtig wanneer Honey zonder hem naar de bioscoop gaat. Nicole heeft ...
20:00

Seizoen 4 - Aflevering 9

3,0 5 x
Eddie komt tot de constatering dat hij coolere vrienden moet zoeken om populairder te worden op school. Jessica wil een portret laten maken voor de achterflap van haar boek en vraagt aan Honey om haar te fotograferen. Maar al snel wordt duidelijk dat Jessica's eisen veel te hoog zijn.

Seizoen 4 - Aflevering 8

3,0 3 x
Louis belandt in een lastig parket nadat hij Jessica heeft voorgelogen dat hij haar nieuwste horrorroman geweldig vindt. Als Jessica hoort dat Kenny Rogers een bezoek brengt aan de Cattleman's Ranch, dringt ze erop aan dat Louis hem een kopie van haar boek bezorgt. Eddie en zijn vrienden kopen een muziekinstallatie, maar d...
20:00

Seizoen 4 - Aflevering 7

3,0 6 x
De familie Huang besluit om Thanksgiving dit jaar over te slaan. Dat plan blijft niet lang overeind als Louis oma Huang wil koppelen met haar leraar en uitnodigt voor een etentje. Evan wil intussen zijn volwassenheid tonen aan zijn broers door samen met hen zijn eerste 18+-film te kijken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.