Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fresh Off The Boat

Maart 2020
30:00

Seizoen 4 - 6. A League of her Own

3,0 13 x
Nicole worstelt met haar gevoelens. Ze vertrouwt Honey en Jessica haar geheim toe, maar wil niet dat Marvin het te horen krijgt. Louis en Jessica besluiten twee rivaliserende softbalteams te coachen. Tijdens een grote wedstrijd willen ze allebei bewijzen dat ze de beste coach zijn en dat leidt tot complete chaos.
20:00

Seizoen 4 - 5. Four Funerals and a Wedding

3,0 10 x
Wanneer de tante van Jessica overlijdt, vertrekken de Huangs naar Houston om de begrafenis bij te wonen. Daar ontmoeten de jongens voor de eerste keer de vader van Jessica. Ondertussen raken de broers verwikkeld in een ruzie over hun eigen testament.
30:00

Seizoen 4 - 4. It's a Plastic Pumpkin, Louis Huang

3,0 4 x
Het is Halloween. Eddie en zijn vrienden smeden een plan om op een feestje binnen te geraken. Jessica en Emery schrikken wanneer ze de stem van een vreemde man uit de kamer van oma horen komen. De dingen worden nog gekker wanneer een mysterieuze groep verkleed voor de deur staat.
35:00

Seizoen 4 - 2. First Day

4,0 8 x
Eddie wil lid worden van het voetbalteam op school om indruk te maken op zijn vriendin Alison, maar dat is niet naar de wens van Jessica. Wanneer Evan een graad mag overslaan, komt hij op de school van Evan terecht. Louis vecht om de toekomst van het steakhouse.
Februari 2020
25:00

Seizoen 4 - 1. B as in Best Friends

4,0 7 x
De Huangs hebben nog steeds geen dak boven hun hoofd en besluiten om bij Honey en Marvin te gaan wonen. Jessica's droom komt uit wanneer ze de kans krijgt om mee te doen met 'Het Rad van Fortuin'. Eddie begint op de middelbare school, maar heeft nog steeds ruzie met zijn vrienden. Michael Bolton biedt aan om bij te springe...
Augustus 2019
20:00

Seizoen 4 - King in the North

3,0 10 x
Honey wil een rustige vakantie voordat de baby geboren wordt, maar dat is buiten Jessica gerekend. Grandma Huang beslist om te verhuizen waardoor Louis panikeert en er alles aan probeert te doen om haar te tonen dat ze welkom is. Ondertussen zoeken Eddie, Nicole en hun vrienden bijpassende kostuums voor het schoolbal.
Juli 2019
20:00

Seizoen 4 - Measure Twice, Cut Once

4,0 8 x
Louis koopt Kenny Rogers' aandeel in Cattleman's Ranch terug, maar twijfelt over zichzelf en zijn capaciteiten. Marvin bedenkt een manier om Louis te doen ontspannen, maar niet zonder gevolgen.
20:00

Seizoen 4 - Let Me Go, Bro

4,0 12 x
De Huangs zijn verrast wanneer ze horen dat Eddie geëerd wordt op school. Alleen Evan reageert niet erg enthousiast op het nieuws. Jessica ontvangt een nota van haar redacteur en beslist te werken aan haar schrijfstijl. Louis krijgt de orders om Matthew te ontslaan.
20:00

Seizoen 4 - Ride the Tiger

4,0 12 x
Een ludiek spelletje tijdens Chinees Nieuwjaar mondt uit in een competitiestrijd tussen Jessica en Evan. Jessica wordt gevraagd voor een televisie-interview om haar boek te promoten.
20:00

Seizoen 4 - We Need to Talk About Evan

4,0 6 x
Jessica wil dat Evan 'student van de maand' wordt op school, zodat ze bij de andere mama's kan opscheppen. Louis heeft het gevoel dat hij overschaduwd wordt door Kenny Rogers in de Cattleman's Ranch.
Archief