Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

From Dusk Till Dawn

2020
50:00

Seizoen 2 - 8. The Last Temptation of Richard Gecko

3,0 5 x
Terwijl alle onderdelen van de grote klus op hun plaats vallen, stort het vertrouwen tussen de broers en partners in elkaar. Het verraad wordt duidelijk.
Afleveringen 2019
43:00

Aflevering 2

3,5 26 x
Seth en Kate proberen een overval te plegen, terwijl Ranger Freddie Gonzalez confronteert met nachtmerrieachtige visies. Terug in de Twister zet Carlos met de opkomst van het Labyrint de plannen van Malvado in beweging.
42:00

Aflevering 1

4,0 23 x
Drie maanden na het bevrijden van Santanico van de Titty Twister, zijn de Gecko Brothers nog steeds op de vlucht. Seth en Kate zijn verdwaald in Mexico, terwijl Richie en Santanico wraak nemen op het culebra Lord die haar gevangen genomen heeft.
Afleveringen 2017
41:00

Aflevering 10

4,0 21 x
Seth en Richie banen zich een weg door het doolhof, maar komen er al snel achter dat ze bedrogen zijn door Carlos en Narciso. Ondertussen gaan de Fullers de confrontatie met hun eigen demonen aan.
41:00

Aflevering 9

3,0 20 x
Om Santanico te bevrijden moeten Seth en Richie het doolhof zien te overwinnen. Ondertussen ontdekt Freddie een nieuwe aanwijzing in de kartelmoordzaak. Jacob en Kate worden gedwongen de confrontatie aan te gaan met Scotts transformatie.
39:00

Aflevering 8

3,0 22 x
Santanico tracht Richie voor zich te winnen. Seth, de Fullers en Sex Machine banen zich een weg doorheen de tempel waar ze een onverwachte bondgenoot tegenkomen.
47:00

Aflevering 7

4,0 20 x
De Gecko-broertjes en de Fullers krijgen de show van hun leven wanneer Santanico Pandemonium ten tonele verschijnt. De show neemt een onverwachte wending wanneer Freddie Gonzalez opduikt om wraak te nemen.
44:00

Aflevering 6

3,0 30 x
De Gecko-broers en de Fullers stappen binnen in een stripclub: de Titty Twister. Niets is echter wat het lijkt. Seths deal met Carlos staat op de helling. Freddie Gonzalez jaagt zijn prooi verder op.
41:00

16 juli 2017

4,0 26 x
Na een gewaagde ontspanning uit het motel, stuurt Seth de camper van de Fullers tot aan de grens van Mexico. Maar wanneer Richie overspoeld wordt door angst, neemt Jacob Fuller het heft in handen om zijn kinderen veilig over de grens te krijgen.
45:00

9 juli 2017

4,0 33 x
De Gecko's gijzelen de Fullers en doen een poging om onopgemerkt het motel te verlaten. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan wanneer plots Freddie Gonzalez voor hun neus opduikt...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.