Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Fugitives

Fugitives herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 5 x
Vier mannen worden gerekruteerd door het Chileense Ferragut-drugskartel, dat door matriarch Kika vanuit de gevangenis wordt geleid. Ze moeten een partij cocaïne vanuit Bolivië naar havenstad Iquique smokkelen, een klus die hen één miljoen dollar zal opbrengen.

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,0 2 x
De drugstrafikanten vallen de buurt aan waar de vluchtelingen zijn ondergedoken. Ximena neemt minister Adriana Bascunan in vertrouwen.

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

3,0 1 x
Het komt tot een confrontatie tussen Oscar Salamanca en Mario Moreno, wiens verleden in vraag wordt gesteld. Tegui confronteert op zijn beurt Olivia, die ook de vlucht moet nemen. Ximena vestigt opnieuw haar hoop op minister Bascunan.

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

4,0 4 x
Mario Moreno ontsnapt maar zijn kompanen zullen hem weer inhalen. Ximena deelt informatie over de samenzwering met Ignacio Cordova, die alles publiek wil maken.

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

3,0 4 x
Tegui maakt zich op om de samenzwering te onthullen, zich over te leveren aan het gerecht en zijn naam te zuiveren. Maar minister Bascunan heeft andere plannen met hem, en niets zal lopen zoals gepland.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 7 x
Vicente, Mario, Oscar en Tegui zijn op de vlucht voor de politie én de maffia. Na de schietpartij in Valparaíso hebben ze een gijzelaar genomen: de zoon van de drugstrafikant die vermoedelijk verantwoordlijk is voor de dood van hun familieleden.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 10 x
De voortvluchtige vier ruilen hun gijzelaar met Cacho Aguilera. Wanneer een van de partijen de afspraak niet nakomt, barst een oorlog los.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 10 x
Als Kika's leven in gevaar is, overtuigt Vicente zijn kompanen tot een reddingsoperatie die gelijk staat aan zelfmoord. Openbaar aanklager Ximena Carbonell is vastbesloten de waarheid te onthullen over de schietpartij in Valparaíso.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

3,0 3 x
Inspecteur Olivia en Cacho Aguilera sporen het voortvluchtige viertal op, net als Kika Ferragut en haar dochter Laura. Ondertussen probeert openbaar aanklager Ximena Carbonell de link te leggen tussen detective Olivia en de drugstrafikanten.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

3,0 5 x
In de overtuiging dat ze in veiligheid zijn wacht het voortvluchtige viertal het moment af om de grens over te steken. Fabian Salgado organiseert een afspraak die de situatie van Tegui nog wat penibeler zal maken.
Archief