Fugitives

Fugitives gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Fugitives

Vier mannen worden gerekruteerd door het Chileense Ferragut-drugskartel, dat door matriarch Kika vanuit de gevangenis wordt geleid. Ze moeten een partij cocaïne vanuit Bolivië naar havenstad Iquique smokkelen, een klus die hen één miljoen dollar zal opbrengen.

Maart 2020
De drugstrafikanten vallen de buurt aan waar de vluchtelingen zijn ondergedoken. Ximena neemt minister Adriana Bascunan in vertrouwen.
Het komt tot een confrontatie tussen Oscar Salamanca en Mario Moreno, wiens verleden in vraag wordt gesteld. Tegui confronteert op zijn beurt Olivia, die ook de vlucht moet nemen. Ximena vestigt opnieuw haar hoop op minister Bascunan.
Mario Moreno ontsnapt maar zijn kompanen zullen hem weer inhalen. Ximena deelt informatie over de samenzwering met Ignacio Cordova, die alles publiek wil maken.
Tegui maakt zich op om de samenzwering te onthullen, zich over te leveren aan het gerecht en zijn naam te zuiveren. Maar minister Bascunan heeft andere plannen met hem, en niets zal lopen zoals gepland.
Vicente, Mario, Oscar en Tegui zijn op de vlucht voor de politie én de maffia. Na de schietpartij in Valparaíso hebben ze een gijzelaar genomen: de zoon van de drugstrafikant die vermoedelijk verantwoordlijk is voor de dood van hun familieleden.
De voortvluchtige vier ruilen hun gijzelaar met Cacho Aguilera. Wanneer een van de partijen de afspraak niet nakomt, barst een oorlog los.
Als Kika's leven in gevaar is, overtuigt Vicente zijn kompanen tot een reddingsoperatie die gelijk staat aan zelfmoord. Openbaar aanklager Ximena Carbonell is vastbesloten de waarheid te onthullen over de schietpartij in Valparaíso.
Inspecteur Olivia en Cacho Aguilera sporen het voortvluchtige viertal op, net als Kika Ferragut en haar dochter Laura. Ondertussen probeert openbaar aanklager Ximena Carbonell de link te leggen tussen detective Olivia en de drugstrafikanten.
In de overtuiging dat ze in veiligheid zijn wacht het voortvluchtige viertal het moment af om de grens over te steken. Fabian Salgado organiseert een afspraak die de situatie van Tegui nog wat penibeler zal maken.
El Chele zal moeten boeten voor zijn verraad. Het voortvluchtige viertal duikt onder in een spiritueel retraite-oord waar verborgen passie de kop opsteekt.
Na een bloedige confrontatie moet de groep zich opsplitsen om te ontsnappen.
Cacho Aguilera wreekt de dood van zijn zoon, terwijl Chele en de vluchtelingen terug naar Santiago trekken in het spoor van Irma.
Diep in de woestijn in het noorden van Chili zet Laura Ferragut samen met een nieuwe partner een drugshandel op poten. Maar een opstand in de gevangenis dreigt roet in het eten te gooien.
Agent Bravo staat op het punt de waarheid te achterhalen. Intussen stevenen de voortvluchtigen in een denderende trein op een afgrond af.
Hoewel hij de adem van zijn tegenstanders in de nek voelt, is Freddy Ferragut nog altijd vastberaden om zijn imperium herop te bouwen in Tierra del Fuego.
Na een deal afgesloten te hebben in verband met de verkoop van de klaproos, wanen de Ferraguts zich veilig. Ondertussen stijgt een vliegtuig op.
Tegui en Vicente komen net op tijd in de Atacamawoestijn aan om een stokje te steken voor Laura's plannen.
Tegui en Vicente komen net op tijd in de Atacamawoestijn aan om Laura's plannen te dwarsbomen, maar dan ontdekken ze dat hun ontsnapping uit de gevangenis georkestreerd was.
Alvara en Vicente worden gevat door Don Freddy maar kunnen ontsnappen. Helaas zit ook de politie hen op de hielen.
Archief