Gaby Star

Gaby Star gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Gaby Star

Laura wil haar kleindochter aan haar vrienden voorstellen tijdens een feestje. Op school komt Gaby iets te weten over haar grootmoeder.

Oktober 2019
Gaby begint zich meer en meer thuis te voelen op de boerderij. Laura en Juju leren haar een koe melken.
Gaby's eerste dag op haar nieuwe school is een ware nachtmerrie. Gelukkig ontmoet ze Suellen, Theo en Dô, die haar beter doen voelen.
Gaby's grootmoeder ontvangt haar kleindochter meteen met een lijst met regels en schema's van de Estrella Ranch. Net wanneer Gaby zich eenzaam begint te voelen, komen Juju, Luli en Chiquinho langs om haar op te vrolijken.
Gaby neemt afscheid van haar vrienden in Rio en vertrekt met haar moeder naar haar grootmoeder. Gaby ondervindt meteen dat het platteland niets voor haar is.
Terwijl Gaby zich klaarmaakt om het einde van het schooljaar te vieren, komt haar moeder met belangrijk nieuws: Gaby moet van Rio de Janeiro naar de boerderij van haar grootmoeder op het platteland verhuizen.
September 2019
Gaby wordt betrapt door haar leraar terwijl ze Theo helpt met een toets. Op de boerderij bestijgt ze voor het eerst een paard met de hulp van Marco.
Augustus 2019
Gaby wordt betrapt door haar leraar terwijl ze Theo helpt met een toets. Op de boerderij bestijgt ze voor het eerst een paard met de hulp van Marco.
Juli 2019
Gaby is teleurgesteld over haar optreden tijdens de Talent Show. Met de hulp van haar moeder maakt Rita zich klaar voor de schoonheidswedstrijd. Suellen wil vrede sluiten met Gaby.
Patricia arriveert onaangekondigd om Gaby terug mee te nemen. Marco, Theo, Suellen, Juju en Luli proberen hun vriendin te helpen.
Beta probeert tijd te rekken voor Gaby en Dô's optreden. Rita ziet haar nicht op Sucesso rijden en ze krijgen ruzie.
Gaby bereidt zich voor de op een presentatie met Suellen, Juju en Luli. Nicole brengt een verrassingsbezoek aan de boerderij.
Rita doet haar best op het beste gedicht te schrijven voor de literatuurles, maar dat lukt niet goed. Dô schrijft zichzelf en Gaby in als duo voor een lokale muziekwedstrijd.
Gaby weet niet zeker of ze wel aan de muziekwedstrijd wil deelnemen. Rita verneemt via Marco dat Gaby haar paardrijlessen heeft gemist.
Het is oogstfeest op school. Gaby is nerveus over haar eerste publieke optreden. Luis wil dat Marco examen doet voor een stadsschool.
Rita is jaloers op het succes van haar nichtje en verspreidt een roddel over haar en Marco. Gaby is teleurgesteld wanneer ze nieuws verneemt over haar oude school in Rio.
Gaby en haar vrienden zijn na het feestje helemaal weg van countrymuziek. Beto en Luis spelen samen en betoveren het publiek. Luis geeft Gaby een verrassing van haar vader, Sergio Estrella.
Beto neemt Gaby en Dô mee naar een countryfeestje. Luis slaagt erin om Laura van een nieuwe methode op de boerderij.
Nicole arriveert op de boerderij en moet nog wennen aan de plaatselijke gewoonten. Gaby is te laat voor haar gesprek met Beto op de radio. Dô ontdekt eindelijk wie de mysterieuze klant is die hem heeft ingehuurd.
Juju en Luli willen wetenschappers worden en bedenken een uitvinding. Nicole heeft moeite om zich aan te passen aan het leven op de boerderij en weigert om te helpen met de klusjes op de Estrella Ranch.
Archief