Galactik Football

December 2018
25:00

Het Duel

3,0 1 x
De finale komt steeds dichterbij. Aarch is erg pessimistisch over de winkansen van zijn team. Dit omdat Ahito kampt met nachtmerries en Rocker niet meer tegen Tia praat. Maar Aarch ligt vooral wakker van D'Jok, want wanneer de Snow-Kids de finale winnen, zal zijn vader Sonny sterven.
20:00

Chantage

4,0 5 x
Ondanks alle ouders op het feest voor de finale aanwezig zijn, isoleert D'Jok zichzelf. Zelfs Mei en de Pirates kunnen hem niet meer benaderen. Maar D'Jok heeft een goede reden. Als de Snow-Kids de finale winnen, dan verliest hij zijn vader.
25:00

De Vermiste Band

4,0 4 x
D'Jok bekend aan Micro-Ice dat Sonny Blackbones zijn vader is. Er onstaat onrust in het team wanneer ook blijkt dat D'Jok plots verdwenen is tijden de tweede halve finale.
25:00

De Inname

4,0 4 x
Aarch en zijn spelers hebben ernstige problemen. Zonder MetaFlux lijken de jonge helden de controle over the Breath of Akilliante te verliezen. Hierdoor is de kans dat ze de wedstrijd tegen het Technoid-team winnen erg klein. Daarnaast krijgt Bleylock een mysterieus telefoontje dat wel eens voor opschudding kan zorgen.
20:00

Metaflux

4,0 4 x
De Snow-Kids hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale, en de echte Clamp is terug. Helaas heeft hij slecht nieuws te melden. MetaFlux kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van spelers. Ze moeten een keuze maken: winnen met de MetaFlux en zichzelf in gevaar brengen, of verliezen...
25:00

De Ster

3,0 3 x
D'Jok kan de druk op zijn schouders nog maar moeilijk aan. Zeker nu hij weet dat de volgende wedstrijd gespeeld wordt tegen de Lightnings. Clamp, die nog steeds vastgehouden wordt in een geheim Technoid laboratorium krijgt last van gezondheidsproblemen. Bleylock biedt hem een tegengif aan, maar eist in ruil daarvoor iets e...
25:00

Onder Druk

4,0 5 x
De druk voor het team neemt steeds toe. De wedstrijd tegen de Wambas is bijna een compleet fiasco. Door de roem herkent zelfs Micro-Ice zijn vriend D'Jok niet meer. Ondertussen wordt Mei onderdruk gezet door haar moeder en organiseert Tia een verrassingsfeestje.
25:00

Bereid Je Voor

4,0 6 x
D'Jok is de nieuwste Galactik-voetbalster geworden, hij heeft er dan ook alle vertrouwen in dat ze de komende wedstrijd tegen de Wambas zullen winnen. Dit geld niet voor Aarch hij is namelijk bang dat de roem de spelers te veel gaat worden.
25:00

Genesis Stadion

3,0 3 x
Het begint steeds serieuzer te worden voor de Snow-Kids. Aarch vindt dat het tijd is om een openhartig gesprek met hen te voeren voordat ze aankomen in het immense Genesis Stadion. Eenmaal daar staan de ogen van sportjournalisten uit de hele Galaxy op hen gericht.
25:00

Laatste Seconden

3,0 5 x
We zijn halfweg in de Snow-Kids-Shadows wedstrijd en de jonge helden verliezen steeds meer energie. Eindresultaat, ze verliezen met 0-3. Ondertussen zit Clamp nog steeds opgesloten in het Technoid laboratorium en probeert hij contact te leggen met de Academy.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.