Galactik Football

December 2018
25:00

De Terugkeer

Verlopen 3,0 17 x
Een ruimteschip daalt af naar de planeet Akillian. Aan boord is Aarch, een oud-speler van Galactik Football, de populairste sport in het sterrenstelsel. Echter, niet iedereen is blij met zijn terugkomst. Ondertussen ontmoet Micro-Ice zijn nieuwe vrienden D'Jok, Thran en Ahito.
20:00

Het Kampioenschap

Verlopen 4,0 9 x
Iedereen in Genesis Stadion maakt zich klaar voor de grote finale. Aarch is doodsbang omdat hij geen contact meer kan leggen met zijn team. Daarnaast heeft hij net ontdekt dat D'Jok het spel wil saboteren om zijn vader te redden.
25:00

Het Duel

Verlopen 3,0 6 x
De finale komt steeds dichterbij. Aarch is erg pessimistisch over de winkansen van zijn team. Dit omdat Ahito kampt met nachtmerries en Rocker niet meer tegen Tia praat. Maar Aarch ligt vooral wakker van D'Jok, want wanneer de Snow-Kids de finale winnen, zal zijn vader Sonny sterven.
20:00

Chantage

Verlopen 4,0 8 x
Ondanks alle ouders op het feest voor de finale aanwezig zijn, isoleert D'Jok zichzelf. Zelfs Mei en de Pirates kunnen hem niet meer benaderen. Maar D'Jok heeft een goede reden. Als de Snow-Kids de finale winnen, dan verliest hij zijn vader.
25:00

De Vermiste Band

Verlopen 4,0 9 x
D'Jok bekend aan Micro-Ice dat Sonny Blackbones zijn vader is. Er onstaat onrust in het team wanneer ook blijkt dat D'Jok plots verdwenen is tijden de tweede halve finale.
25:00

De Inname

Verlopen 4,0 9 x
Aarch en zijn spelers hebben ernstige problemen. Zonder MetaFlux lijken de jonge helden de controle over the Breath of Akilliante te verliezen. Hierdoor is de kans dat ze de wedstrijd tegen het Technoid-team winnen erg klein. Daarnaast krijgt Bleylock een mysterieus telefoontje dat wel eens voor opschudding kan zorgen.
20:00

Metaflux

Verlopen 4,0 8 x
De Snow-Kids hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale, en de echte Clamp is terug. Helaas heeft hij slecht nieuws te melden. MetaFlux kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van spelers. Ze moeten een keuze maken: winnen met de MetaFlux en zichzelf in gevaar brengen, of verliezen...
25:00

De Ster

Verlopen 3,0 11 x
D'Jok kan de druk op zijn schouders nog maar moeilijk aan. Zeker nu hij weet dat de volgende wedstrijd gespeeld wordt tegen de Lightnings. Clamp, die nog steeds vastgehouden wordt in een geheim Technoid laboratorium krijgt last van gezondheidsproblemen. Bleylock biedt hem een tegengif aan, maar eist in ruil daarvoor iets e...
25:00

Onder Druk

Verlopen 4,0 7 x
De druk voor het team neemt steeds toe. De wedstrijd tegen de Wambas is bijna een compleet fiasco. Door de roem herkent zelfs Micro-Ice zijn vriend D'Jok niet meer. Ondertussen wordt Mei onderdruk gezet door haar moeder en organiseert Tia een verrassingsfeestje.
25:00

Bereid Je Voor

Verlopen 4,0 9 x
D'Jok is de nieuwste Galactik-voetbalster geworden, hij heeft er dan ook alle vertrouwen in dat ze de komende wedstrijd tegen de Wambas zullen winnen. Dit geld niet voor Aarch hij is namelijk bang dat de roem de spelers te veel gaat worden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.