Galactik Football

Juni 2019
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 22

4,0 1 x
D'Jok bekend aan Micro-Ice dat Sonny Blackbones zijn vader is. Er onstaat onrust in het team wanneer ook blijkt dat D'Jok plots verdwenen is tijden de tweede halve finale.
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 21

3,0 3 x
Aarch en zijn spelers hebben ernstige problemen. Zonder MetaFlux lijken de jonge helden de controle over the Breath of Akilliante te verliezen. Hierdoor is de kans dat ze de wedstrijd tegen het Technoid-team winnen erg klein. Daarnaast krijgt Bleylock een mysterieus telefoontje dat wel eens voor opschudding kan zorgen.
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 14

4,0 2 x
Na dat Micro-Ice is teruggekeerd heerst er weer rust binnen het team. Veel tijd om te bekomen hebben De Snow-Kids niet. Ze moeten onmiddellijk vertrekken om de terugkeer wedstrijd te spelen, er staat erg veel op het spel.

Seizoen 1 - Aflevering 13

4,0 4 x
Vandaag spelen de Snow-Kids tegen de angstaanjagende Shadows. Het feit dat Micro-Ice nog steeds verdwenen is wekt veel onrust op. Volgens Aarch is het onmogelijk om zonder hem de wedstrijd te winnen. D'Jok legt de schuld van Micro-Ices verdwijning bij Mei en dat komt hard aan.
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 20

4,0 4 x
De Snow-Kids hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale, en de echte Clamp is terug. Helaas heeft hij slecht nieuws te melden. MetaFlux kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van spelers. Ze moeten een keuze maken: winnen met de MetaFlux en zichzelf in gevaar brengen, of verliezen...
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 17

4,0 2 x
D'Jok is de nieuwste Galactik-voetbalster geworden, hij heeft er dan ook alle vertrouwen in dat ze de komende wedstrijd tegen de Wambas zullen winnen. Dit geld niet voor Aarch hij is namelijk bang dat de roem de spelers te veel gaat worden.
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 19

3,0 2 x
D'Jok kan de druk op zijn schouders nog maar moeilijk aan. Zeker nu hij weet dat de volgende wedstrijd gespeeld wordt tegen de Lightnings. Clamp, die nog steeds vastgehouden wordt in een geheim Technoid laboratorium krijgt last van gezondheidsproblemen. Bleylock biedt hem een tegengif aan, maar eist in ruil daarvoor iets e...
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 16

3,0 3 x
Het begint steeds serieuzer te worden voor de Snow-Kids. Aarch vindt dat het tijd is om een openhartig gesprek met hen te voeren voordat ze aankomen in het immense Genesis Stadion. Eenmaal daar staan de ogen van sportjournalisten uit de hele Galaxy op hen gericht.
26:00

Seizoen 1 - Aflevering 18

3,0 3 x
De druk voor het team neemt steeds toe. De wedstrijd tegen de Wambas is bijna een compleet fiasco. Door de roem herkent zelfs Micro-Ice zijn vriend D'Jok niet meer. Ondertussen wordt Mei onderdruk gezet door haar moeder en organiseert Tia een verrassingsfeestje.
25:00

Genesis Stadion

3,0 1 x
Het begint steeds serieuzer te worden voor de Snow-Kids. Aarch vindt dat het tijd is om een openhartig gesprek met hen te voeren voordat ze aankomen in het immense Genesis Stadion. Eenmaal daar staan de ogen van sportjournalisten uit de hele Galaxy op hen gericht.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.