Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Galactik Football

Galactik Football herbekijken

Juni 2019

Seizoen 1 - Aflevering 19

4,3 77 x
D'Jok kan de druk op zijn schouders nog maar moeilijk aan. Zeker nu hij weet dat de volgende wedstrijd gespeeld wordt tegen de Lightnings. Clamp, die nog steeds vastgehouden wordt in een geheim Technoid laboratorium krijgt last van gezondheidsproblemen. Bleylock biedt hem een tegengif aan, maar eist in ruil daarvoor iets e...

Seizoen 1 - Aflevering 18

3,0 32 x
De druk voor het team neemt steeds toe. De wedstrijd tegen de Wambas is bijna een compleet fiasco. Door de roem herkent zelfs Micro-Ice zijn vriend D'Jok niet meer. Ondertussen wordt Mei onderdruk gezet door haar moeder en organiseert Tia een verrassingsfeestje.

Seizoen 1 - Aflevering 15

3,0 25 x
We zijn halfweg in de Snow-Kids-Shadows wedstrijd en de jonge helden verliezen steeds meer energie. Eindresultaat, ze verliezen met 0-3. Ondertussen zit Clamp nog steeds opgesloten in het Technoid laboratorium en probeert hij contact te leggen met de Academy.

Seizoen 1 - Aflevering 25

3,0 29 x
De Snow-Kids zijn slechts enkele minuten verwijderd van het langverwachte moment waar ze zo hard voor gewerkt hebben: de Galactik Football Cup finale. Zal D'Jok het spel omgooien om zijn vader te redden of zal Maya erin slagen om hem van gedachte te veranderen?

Seizoen 1 - Aflevering 23

4,0 28 x
Ondanks alle ouders op het feest voor de finale aanwezig zijn, isoleert D'Jok zichzelf. Zelfs Mei en de Pirates kunnen hem niet meer benaderen. Maar D'Jok heeft een goede reden. Als de Snow-Kids de finale winnen, dan verliest hij zijn vader.

Seizoen 1 - Aflevering 22

4,0 20 x
D'Jok bekend aan Micro-Ice dat Sonny Blackbones zijn vader is. Er onstaat onrust in het team wanneer ook blijkt dat D'Jok plots verdwenen is tijden de tweede halve finale.

Seizoen 1 - Aflevering 21

3,0 22 x
Aarch en zijn spelers hebben ernstige problemen. Zonder MetaFlux lijken de jonge helden de controle over the Breath of Akilliante te verliezen. Hierdoor is de kans dat ze de wedstrijd tegen het Technoid-team winnen erg klein. Daarnaast krijgt Bleylock een mysterieus telefoontje dat wel eens voor opschudding kan zorgen.

Seizoen 1 - Aflevering 14

4,0 22 x
Na dat Micro-Ice is teruggekeerd heerst er weer rust binnen het team. Veel tijd om te bekomen hebben De Snow-Kids niet. Ze moeten onmiddellijk vertrekken om de terugkeer wedstrijd te spelen, er staat erg veel op het spel.

Seizoen 1 - Aflevering 13

4,0 32 x
Vandaag spelen de Snow-Kids tegen de angstaanjagende Shadows. Het feit dat Micro-Ice nog steeds verdwenen is wekt veel onrust op. Volgens Aarch is het onmogelijk om zonder hem de wedstrijd te winnen. D'Jok legt de schuld van Micro-Ices verdwijning bij Mei en dat komt hard aan.

Seizoen 1 - Aflevering 20

2,0 29 x
De Snow-Kids hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale, en de echte Clamp is terug. Helaas heeft hij slecht nieuws te melden. MetaFlux kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van spelers. Ze moeten een keuze maken: winnen met de MetaFlux en zichzelf in gevaar brengen, of verliezen...
Archief