Galavant

Oktober 2017
20:00

Aflevering 7

3,0 13 x
Galavant is ervan overtuigd dat hij een goede indruk zal maken op Isabella's ouders door hen te bevrijden en zo hun leven te redden. Hij krijgt een kans om zich te bewijzen wanneer koning Richard zijn broer uitdaagt voor een duel en de koning iemand nodig heeft om voor hem te vechten.
20:00

Aflevering 6

4,0 14 x
Galavant, Isabella en Sid worden opgesloten in de kerker van koning Richard. Koning Richard brengt een bezoekje aan Xanax de tovenaar. Galavant lijkt zich te realiseren van wie hij écht houdt. De oudere en gemenere broer van koning Richard komt onverwacht op bezoek.
20:00

Aflevering 5

3,0 11 x
Na een lange en vermoeiende tocht komt het trio eindelijk aan in Valencia. Ze krijgen onderdak van enkele zingende monniken. Madalena ergert zich mateloos aan de incompetentie van koning Richard en besluit het heft in eigen handen te nemen. Ze bedenkt een sluw plan samen met Chef en Gwynne.
20:00

Aflevering 4

4,0 12 x
Galavant, Isabella en Sid worden gedwongen opnieuw samen te werken wanneer ze gevangen worden gehouden door een bende gestrande piraten. Koning Richard verandert van tactiek om Madalena voor zich te winnen.
20:00

Aflevering 3

4,0 10 x
Bij een bezoekje aan Sids geboortedorp wordt duidelijk dat Sid niet helemaal eerlijk is geweest over zijn carrière. Heel het dorp is namelijk in de waan dat hij een succesvol ridder is, maar niets is minder waar. Galavant en Isabella gaan mee in de leugen om Sid niet in verlegenheid te brengen. Ondertussen organiseert koning Richard een galabal voor de bewoners van Valencia.
September 2017
20:00

Aflevering 2

4,0 18 x
Galavant doet mee aan een steekspeltoernooi om zo zijn conditie te verbeteren en wat geld in het laatje te brengen. Hij moet het opnemen tegen de arrogante Sir Jean Hamm, maar het wordt al snel duidelijk dat Galavant weinig kans maakt. Ondertussen probeert Gareth een macho te maken van koning Richard.
20:00

Aflevering 1

4,0 21 x
Nadat de charmante en knappe held Galavant zijn grote liefde Madalena heeft verloren aan de machtige koning Richard is hij de wanhoop nabij en zoekt hij toevlucht in de drank. Plots duikt prinses Isabella op met de vraag om mee op queeste te gaan om haar koninkrijk, dat bezet wordt door koning Richard, te redden van de ondergang en haar familie te behoeden van een gewisse dood. Galavant ziet hierin een kans om Madalena opnieuw voor zich te winnen en vertrekt mee op avontuur.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.