Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Get Ace

Get Ace herbekijken

December 2017

Pak Ace Aflevering 13

Verlopen 3,0 36 x
Schooldirecteur Duffy en de leerlingen trekken op schoolreis naar een authentieke Vikingschip. Wanneer Becky de controle van het schip neemt, breekt er paniek uit...

Pak Ace Aflevering 12

Verlopen 3,0 40 x
Ned en Hilda ontvoeren de opa van Ace. Hij moet de hulp inschakelen van zijn opa's huisgenoot en superspion Jack Union om zijn grootvader te redden.

Pak Ace Aflevering 11

Verlopen 3,0 51 x
Hugo verveelt zich steendood waardoor de beugel automatisch gedeactiveerd wordt. Slaagt Ace er in Hugo in één dag opnieuw gelukkig te maken of verliest hij de beugel voor altijd?

Pak Ace Aflevering 10

Verlopen 3,0 48 x
Ace moet tegen zijn zin op een vuilnisbelt gaan werken. Alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn Ned en Hilda hem op het spoor. Gelukkig krijgt hij hulp uit een onverwachte hoek...

Pak Ace Aflevering 7

Verlopen 3,0 39 x
De vader van Ace is vastbesloten om op te treden op Ace's school. Dat ziet Ace absoluut niet zitten en hij doet er alles aan om zijn vader zo ver mogelijk van het podium te krijgen.

Pak Ace Aflevering 6

Verlopen 3,0 49 x
Ace is op bezoek bij zijn opa. Hij hoopt daar veilig te zijn maar niets is minder waar want Ned en Hilda zitten hem op de hielen. Gelukkig heeft zijn opa enkele verborgen trucjes...

Pak Ace Aflevering 5

Verlopen 3,0 40 x
Ace staat te popelen wanneer profskater Tony een skateboardwedstrijd organiseert. Wat hij niet weet is dat hij door zijn deelname in de val loopt van schurken Ned en Hilda.

Pak Ace Aflevering 4

Verlopen 4,0 28 x
Wanneer Ace een losse tand wilt trekken, komt zijn beugel los. Zijn hond komt in het bezit van de beugel en dat zorgt voor heel wat problemen voor Ace...

Pak Ace Aflevering 3

Verlopen 3,0 33 x
Ace gebruikt zijn beugel om een T-Rex weer tot leven te brengen. De dinosaurus moet hem beschermen tegen het schurkenduo, Ned en Hilda, dat Ace uit de weg wil ruimen.

Pak Ace Aflevering 2

Verlopen 4,0 56 x
Dierenexpert Bob geeft een presentatie op Ace's school maar door een kleine misstap transformeert Ace een klein, schattig aapje tot een enorm, angstaanjagend beest met alle gevolgen van dien.
Archief