Get Ace

Oktober 2017
11:14

Pak Ace Aflevering 20

Verlopen 3,0 6 x
De school van Ace krijgt de burgemeester op bezoek. Ace wil zich opperbest gedragen, maar een mysterieus figuur doet ze alles aan om zijn plannen te saboteren.
11:14

Pak Ace Aflevering 19

Verlopen 3,0 7 x
Wanneer Ace het geliefde kattenbeeldje van zijn moeder laat vallen, moet hij op zoek naar een replica. Ace sprokkelt al zijn moed bij elkaar en trekt op avontuur op zoek naar een nieuw beeldje.
11:14

Pak Ace Aflevering 16

Verlopen 3,0 5 x
Meester Walker, de leerkracht van Ace, geeft zijn job op om rockster te worden. Ace en Gorden doen er alles aan om zijn vervanger, de verschrikkelijke meneer Rainer, te saboteren...
September 2017
11:14

Pak Ace Aflevering 15

Verlopen 4,0 6 x
Ace vertrekt op overlevingskamp en neemt niets vermoedend zijn favoriete actiefiguur mee. Ace weet niet dat schurkenduo Ned en Hilda het beeldje hebben geprogrammeerd om zijn beugel te stelen.
11:14

Pak Ace Aflevering 12

Verlopen 3,0 5 x
Ned en Hilda ontvoeren de opa van Ace. Hij moet de hulp inschakelen van zijn opa's huisgenoot en superspion Jack Union om zijn grootvader te redden.
11:14

Pak Ace Aflevering 11

Verlopen 3,0 4 x
Hugo verveelt zich steendood waardoor de beugel automatisch gedeactiveerd wordt. Slaagt Ace er in Hugo in één dag opnieuw gelukkig te maken of verliest hij de beugel voor altijd?
11:14

Pak Ace Aflevering 7

Verlopen 3,0 6 x
De vader van Ace is vastbesloten om op te treden op Ace's school. Dat ziet Ace absoluut niet zitten en hij doet er alles aan om zijn vader zo ver mogelijk van het podium te krijgen.
11:14

Pak Ace Aflevering 4

Verlopen 4,0 6 x
Wanneer Ace een losse tand wilt trekken, komt zijn beugel los. Zijn hond komt in het bezit van de beugel en dat zorgt voor heel wat problemen voor Ace...
11:14

Pak Ace Aflevering 3

Verlopen 3,0 7 x
Ace gebruikt zijn beugel om een T-Rex weer tot leven te brengen. De dinosaurus moet hem beschermen tegen het schurkenduo, Ned en Hilda, dat Ace uit de weg wil ruimen.
11:14

Pak Ace Aflevering 2

Verlopen 4,0 2 x
Dierenexpert Bob geeft een presentatie op Ace's school maar door een kleine misstap transformeert Ace een klein, schattig aapje tot een enorm, angstaanjagend beest met alle gevolgen van dien.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.