Getting The Builders In

Laatste aflevering
Getting The Builders In

In Heaton Mersey, Manchester, woont Zoë. Zij zou graag een nieuwe veranda en een nieuwe voordeur laten plaatsen. Samantha uit Carshalton heeft nood aan extra opbergruimte in haar leeftruimte.

Getting The Builders In gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
In Redhill, Surrey, moet er een badkamer gerenoveerd worden en moet er een en-suite gebouwd worden. In Bury hebben Simon en Caroline een vervallen hal die dringend een opknapbeurt nodig heeft.
In Londen krijgen Caroline en James drie heel verschillende ontwerpen voorgelegd voor hun gevraagde opbergruimte. Salma uit Manchester wil haar oprit aanpakken.
In Hyde, Greater Manchester, wil Angela een inloopkast voor haar stiefzoon Finnan. Claire en Chris uit Surrey hebben een nieuwe veranda nodig.
In Wokingham is de keuken van Nazan dringend aan een grondige renovatie toe en in Wigan dient een trapleuning vervangen te worden.
Zoe en Kevin uit Epsom willen graag een stijlvolle en suite badkamer plaatsen en in Didsbury willen Jane en John graag inbouwkasten op hun slaapkamer.
In Oxted, Surrey, wil Paula de speelkamer van haar dochter laten omtoveren tot een coole tienerkamer. In Urmston hebben James en Leah professionele hulp nodig bij het afwerken van hun badkamer.
In Effingham, Surrey, willen Louise en Ryan meer kastruimte in hun woonkamer en in Prestwich, Greater Manchester, heeft Maggie hulp nodig bij het verwijderen van een buitentoilet.
In Sandhurst, Berkshire, willen Andy en Ann hun garderobe laten opknappen, terwijl Naomi en David in Ormskirk, West Lancashire, extra opslagruimte in hun keuken nodig hebben.
In Epson, Surrey, willen Amy en Chris hun badkamer onder handen laten nemen. Sarie en Matthew uit Sale, Greater Manchester, willen de kamer van hun dochter een make-over geven.
In Sretford hebben Elizabeth en Sean hulp nodig bij een doe-het-zelf-klus aan hun open haard. In Battersea wil Sam de afgeleefde keuken van zijn eerste koopwoning laten aanpakken.
In Urmston, Great Manchester, heeft de tuin van Christine en Jim dringend nood aan een grondige renovatie. In Croyden heeft Sara een nieuwe schoenkast nodig. Welk duo bouwvakkers mag aan de slag?
Seizoen 1, Aflevering 15 van Getting The Builders In is uitgezonden op donderdag 18 mei 2023 om 17:22 uur en was te zien op VTM 2.
Een vrouw in Stretford wil haar kelder ombouwen tot een speelkamer voor haar stiefzoon die van treintjes houdt. Een slaapkamer in Woking kan ook een update gebruiken.
Donna heeft dringend een make-over nodig van haar kantoor in Sandhurst. Karl heeft een budget van £12,000 om zijn tuin te heraanleggen in Urmston, Greater Manchester.
In Heaton Mersey, Manchester, woont Zoë. Ze wilt een nieuwe veranda en voordeur, maar heeft maar £1,200.
Drie duo's gaan met elkaar de strijd aan om de kans te krijgen een badkamer te renoveren in Redhill, Surrey én om een nieuwe aangrenzende badkamer te bouwen voor £8,000.
Het Londense koppel Caroline en James zoekt ideeën voor een opslageenheid. Selma van Manchester zoekt een oplossing voor de erbarmelijke staat van haar oprit.
Britse realityreeks (2017) waarin bouwfirma's het tegen elkaar opnemen
Britse realityreeks (2017) waarin bouwfirma's het tegen elkaar opnemen
Archief