Gone

Gone herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 2 - Ride

4,0 53 x
Frank, Kick, Bishop en James krijgen te maken met verschillende verdwijningen in Seneca Hills, PA. Deze keer zijn er drie vrouwelijke studentes verdwenen na het gebruik van de app DestiNation. Ze wilden een rit naar huis, maar zijn daar nooit aangekomen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

3,7 120 x
Kit 'Kick' Lanigan wordt als kind gered uit het huis van The Fosters door FBI-agent Frank Novak. Vijftien jaar later zijn de rollen omgedraaid en werkt ze samen met haar redder Frank voor de FBI. Samen met privédetectives John Bishop, Maya Kennedy en Kits beste vriend James Finley starten ze de zoektocht naar Mia, een meis...

Seizoen 1, Aflevering 11 - Demons

4,5 25 x
Op klaarlichte dag wordt een man ontvoerd in het park. De enige ooggetuige is een vrouw van 90 jaar die bijna blind is. De zaak doet denken aan een kidnapping van enkele jaren geleden. Het lijkt erop dat er een copycat aan het werk is.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Sequestrado

3,0 33 x
Advocate Juliet Larkin wordt ontvoerd uit haar advocatenkantoor in Chicago. Een van haar medewerkers, een ex-procureur en vriend van Frank, roept Franks hulp in om Juliet terug te vinden. Rechercheurs Kennedy en Bischop nemen de leiding in het onderzoek naar de vermiste Maria Cruz. Beide onderzoeken raken een versnelling h...

Seizoen 1, Aflevering 9 - Exigent Circumstances

4,0 12 x
Wanneer Nancy Dillon ontdekt dat haar dochter Sam is gekidnapt, neemt ze het heft in eigen handen. Ze brengt het losgeld naar de ontvoerders in de hoop dat ze haar dochter terugkrijgt. Haar idee loopt niet af zoals gepland. Het team van Frank start direct een onderzoek naar deze zaak.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Romans

3,0 10 x
Nadat Darren Hartzell zijn zoontje Harrison heeft afgezet aan de basketbaltraining, wordt hij op de parking aangevallen en ontvoerd. James ontdekt op een livestream dat Darren gevangen wordt gehouden in een tank waar hij terechtstaat voor een misverstand uit zijn verleden.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Don't Go

3,0 21 x
David en Karen Crawford verdwijnen op een afgelegen camping in de bergen. Het team neemt de zaak meteen ernstig en zet alles op alles om de kinderen terug te vinden. Frank en Kennedy hebben een paar verdachten gevonden die motieven hebben om de kinderen van de Crawfords te ontvoeren.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Family Photo

4,0 23 x
Sara Moreland, de zus van de beroemde popster Sabrina Moreland, is ontvoerd. Sabrina's beste vrienden worden ondervraagd en het team ontdekt een aantal schokkende geheimen.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Savior

4,3 38 x
Wanneer Gabriel Carter wordt gekidnapt, ontdekt het team dat er in de afgelopen maanden een reeks gelijkaardige ontvoeringen zijn gebeurd. Kick en Bishop maken zich zorgen wanneer ze verontrustende details ontdekken over de geloofsovertuiging van Cal en Elizabeth, de ouders van Gabriel.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Tiger

4,0 43 x
Het team moet op zoek naar de vermiste familie van Eric Hale. Wanneer ze eindelijk wat sporen hebben gevonden, blijkt dat er in tussentijd nog twee mensen verdwenen zijn.
Archief