Good Sam

Good Sam herbekijken

Seizoen 1
40:41

Seizoen 1, Aflevering 13

Verlopen 4,0 29 x
De strijd tussen Dr. Sam Griffith en Dr. Rob Griffith is terug van weggeweest. De strijd neemt een schokkende wending die hun familiedynamiek en de toekomst van het ziekenhuis onherroepelijk zal veranderen, in de finale van seizoen 1.
40:42

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 1,5 31 x
Sam, Griff en Vivian worden geconfronteerd met de gevolgen van Griffs bekentenis aan de raad van bestuur van het ziekenhuis. Het chirurgenteam bereidt zich voor op een zeldzame operatie die Sam's carrière naar een hoger niveau kan tillen. Lex confronteert Griff met zijn verraad en Malcolm zet zijn zinnen op de bestuurszete...
40:43

Seizoen 1, Aflevering 11

Verlopen 4,0 10 x
Terwijl Griff zich klaarmaakt voor zijn officiële terugkeer in de chirurgie, doet ziekenhuis bestuursvoorzitster Tina Kingsley een verbluffende aankondiging die de toekomst van Lakeshore Sentinel in gevaar brengt. Lex ontmoet haar nieuwe baas, en het conflict tussen Isan en Joey komt tot een hoogtepunt als het chirurgisch ...

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 4,0 46 x
In de nasleep van een verwoestende storm komen dr. Sam Griffith en haar vader Griff samen om haar gewonde moeder Vivian te helpen. Dr. Lex Trulie en dr. Joey Costa nemen ook cruciale beslissingen over hun toekomst
40:34

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 3,0 30 x
Een verwoestende storm leidt tot een overvloed aan patiënten en beperkte middelen, het team van Dr. Sam Griffith moet onmogelijke keuzes maken over de zorg voor hun patiënten.
40:39

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 4,0 20 x
Wanneer Amy Taylor (Bethany Joy Lenz) wordt opgenomen in het ziekenhuis, vergezeld door haar zus, Gretchen (Hilarie Burton) , met tekenen van een vroegtijdige hartziekte, ontdekt Dr. Sam Griffith een dieper medisch mysterie.

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 3,0 15 x
Dr. Griffith verwerkt de gevolgen van haar acties op het benefietgala van het ziekenhuis. Griff keert voor het eerst sinds zijn schietpartij terug naar de operatiekamer om een bypassoperatie uit te voeren.
40:09

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 3,0 7 x
Geheimen die onthuld worden op een groot fondsenwerving gala voor het ziekenhuis dreigen een einde te maken aan een ijle wapenstilstand tussen Dr. Sam Griffith en haar vader. Dr. Lex Trulie neemt een beslissing die haar carrière zou kunnen veranderen.
39:57

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 4,0 3 x
Wanneer een slachtoffer met een schotwonde naar de eerste hulp wordt gebracht, roept dat flashbacks op naar de nasleep van Griffs eigen schietpartij.

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,5 18 x
Als dr. Sam Griffith een rijke, anonieme ziekenhuisdonor opspoort, ontdekt ze tot haar grote schrik waarom de donor zo loyaal is aan haar vader, Griff. Griff biedt ook aan zijn dochter te begeleiden en haar opvolging te verzekeren.
Archief