Great News

Oktober 2018
30:00

Serial Arsonist

4,0 4 x
Waneer een verslaggever van The Breakdown wordt ontmaskerd als brandstichter, krijgt Katie de kans om zijn plaats in te nemen op tv. Carol raakt al snel geobsedeerd door Katies roem. Chuck is jaloers op Portia's creatieve bezigheden en probeert een nieuw themalied voor de show te lanceren.
30:00

Snowmageddon of the Century (Seizoen 1, Aflevering 5)

Verlopen 4,0 4 x
Nadat er bijna niemand van het personeel van The Breakdown komt opdagen voor een karaokeavond, is Carol ervan overtuigd dat er dringend een teambuilding nodig is. Van haar collega's krijgt ze weinig hulp, maar gelukkig helpen de weergoden haar een handje. Door een enorme sneeuwstorm moet iedereen noodgedwongen op de redact...
30:00

War is Hell (Seizoen 1, Aflevering 4)

Verlopen 4,0 5 x
Katie's geheime vriend Trip, een oorlogsverslaggever, is terug in de stad en werkt bij MMN. Ondanks haar inspanningen om hun relatie stil te houden, onthult Carol alles met behulp van een aflevering van Days of Our Lives. Chuck, die zich bedreigd voelt door Trip, is vastbesloten om terug verslaggever te worden.
September 2018
30:00

Chuck Pierce is Blind (Seizoen 1, Aflevering 3)

Verlopen 3,0 4 x
Chuck moet een operatie aan zijn ogen ondergaan en mist daardoor voor de allereerste keer een dag op de nieuwsredactie. Carol ontfermt zich over hem. Ondertussen geniet Katie van een zorgeloze dag, zonder Chuck die voortdurend op haar vingers kijkt. Maar zonder hem lijkt The Breakdown één grote chaos te worden.
35:00

Bear Attack (Seizoen 1, Aflevering 2)

Verlopen 4,0 4 x
Nu Katie moet samenwerken met haar moeder Carol probeert ze duidelijke afspraken te maken. Alles lijkt goed te gaan, tot Katie de opdracht krijgt een verhaal over een ontsnapte beer te behandelen. Haar moeder is er niet gerust in en begint zich te moeien. Intussen probeert Greg Chuck en Portia te overtuigen om de show af t...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.