Great News

December 2018
30:00

Award Show

4,0 2 x
The Breakdown is voor het eerst genomineerd voor een award. Katie wordt tijdens de show afgeleid door een knappe reporter van de New York Times en verliest daardoor haar moeder uit het oog. Chuck is verheugd om zich te herenigen met zijn oude vrienden.
25:00

Honeypot !

Verlopen 3,0 3 x
Diana wordt gepromoveerd, maar net voor ze vertrekt, raakt ze verwikkeld in een schandaal over seksuele intimidatie. Katie weet niet wie ze moet geloven. Carol krijgt meer verantwoordelijkheden als stagiair.
November 2018
30:00

Squad Feud

Verlopen 3,0 7 x
Squad Feud van Great News is uitgezonden op zaterdag 24 november 2018 om 14:25 uur en was te zien op VTM.
35:00

Boardroom Bitch

Verlopen 4,0 5 x
The Breakdown krijgt een nieuwe baas, Diana St. Tropez, een zakenvrouw die grote plannen heeft met de nieuwsshow. Katie is enthousiast omdat Diana precies het sterke, professionele vrouwelijke rolmodel is waarop ze hoopte. Carol is echter onmiddellijk op haar hoede. Ook Chuck heeft moeite om zich aan te passen aan Diana's ...
30:00

Carol's Eleven

Verlopen 4,0 4 x
Katie doet een grote ontdekking en schakelt de rest van de redactie in om haar verhaal naar buiten te brengen. Greg heeft gewetensproblemen.
35:00

Carol Has a Bully

Verlopen 4,0 6 x
Carol moet een proef afleggen om haar studie tot een goede einde te brengen. Katie wil haar helpen, maar moet daardoor haar hackingverhaal even laten rusten. Gregs rijke, vervreemde grootmoeder brengt een bezoek aan de nieuwsredactie. Chuck heeft meteen een boontje voor haar.
25:00

Celebrity Hacking Scandal

Verlopen 3,0 4 x
Katie onderzoekt in het geheim een hackingschandaal van beroemdheden. Carol krijgt de opdracht om een stuk te maken over haar favoriete telefoonspelletje. Chuck krijgt het aan de stok met Portia.
Oktober 2018
25:00

The Red Door

Verlopen 3,0 2 x
Carol is enthousiast als Chuck haar uitnodigt bij hem thuis, totdat hij een onheilspellende waarschuwing geeft die haar nieuwsgierigheid op de proef stelt. Ondertussen wordt de telefoon van Portia gehackt en heeft Katie problemen met haar privémails.
30:00

Serial Arsonist

Verlopen 4,0 6 x
Waneer een verslaggever van The Breakdown wordt ontmaskerd als brandstichter, krijgt Katie de kans om zijn plaats in te nemen op tv. Carol raakt al snel geobsedeerd door Katies roem. Chuck is jaloers op Portia's creatieve bezigheden en probeert een nieuw themalied voor de show te lanceren.
30:00

Snowmageddon of the Century (Seizoen 1, Aflevering 5)

Verlopen 4,0 6 x
Nadat er bijna niemand van het personeel van The Breakdown komt opdagen voor een karaokeavond, is Carol ervan overtuigd dat er dringend een teambuilding nodig is. Van haar collega's krijgt ze weinig hulp, maar gelukkig helpen de weergoden haar een handje. Door een enorme sneeuwstorm moet iedereen noodgedwongen op de redact...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.