Green Wing

Juli 2018
54:00

Joanna's birthday

4,0 6 x
Joanna wordt 42, maar ze fleurt op als ze een medaillon cadeau krijgt. Ze denkt dat het een geschenkje van Lyndon is, maar is dat wel zo? Guy stelt een "waarderingstabel" op van al zijn vrouwelijke collega's: wie is het meest sexy, wie geeft het snelst toe, wie heeft de beste persoonlijkheid, enz. Caroline Todd is razend en ze neemt wraak. Intussen spelen Boyce en Martin met de CT scanner en probeert Caroline te wennen aan haar nieuwe huisgenoot.
50:00

Lodgers

4,0 5 x
Joanna maakt zich zorgen over haar leeftijd en over haar saaie relatie met Alan Statham. Ze probeert weer wat avontuur en spontaniteit in haar relatie te brengen. Mac loopt een ex-vriendin tegen het lijf en Guy wordt geplaagd door traumatische herinneringen aan zijn schooltijd. Intussen gaat Caroline op zoek naar een huurder, maar als er zich een kandidaat aanmeldt, is ze niet echt enthousiast.
51:00

Rumours

3,0 39 x
Joanna doet haar uiterste best om haar relatie met Alan Statham geheim te houden. Caroline heeft minder geluk wanneer iemand haar samen met Guy ziet toekomen. Guy is in de wolken met de geruchten die de ronde doen en dikt ze met plezier wat aan. Maar dat laat Caroline niet zomaar gebeuren... Ondertussen gaat Martin op zoek naar zijn vermiste soja yoghurt en leert Statham stijlvol door de gangen flaneren.
50:00

Caroline's first day

3,0 32 x
Vlak voor haar eerste werkdag in het plaatselijke ziekenhuis, heeft Caroline zichzelf buitengesloten en moet ze de nacht in haar auto doorbrengen. Ze is doodmoe en ruikt naar luchtverfrisser, maar toch zal ze zo haar eerste werkdag moeten beginnen. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van een van haar sympathieke collega's, of zit er iets achter? Ook met dokter Alan Statham gaat het niet goed, en Joanna Clore doet er met plezier nog een schepje bovenop.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.