Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Grillmasters: BBQ Hacks

Grillmasters: BBQ Hacks herbekijken

April 2019

Hoe zorg je ervoor dat aardappelen niet aanbranden in de kolen?

3,0 30 x
De enige goeie BBQ-aardappelsalade is er eentje waarbij je de aardappelen laat garen in de kolen. Zo krijgen de aardappelen echt die typische grillsmaak. Seppe toont even voor hoe je dat het best kan aanpakken, en vooral, wanneer je aardappelen klaar zijn.

Zo kan je de warmte regelen op je barbecue

4,0 13 x
Je kan niet alleen in de keuken de warmte van je vuur regelen. Je kan dit met de barbecue ook! Deel je kolen in verschillende zones in. Waar veel kolen liggen is het warmer, waar minder kolen liggen gebruik je de gloeiwarmte.

Zo maak je de barbecue snel aan zonder aanmaakblokjes

4,0 12 x
Heb je geen aanmaakblokjes bij de hand en ben je altijd uren aan sukkelen om je vuur aan de praat te krijgen? Deze lifehack maakt het het leven een pak makkelijker. Er is namelijk een eenvoudige truc om je vuur aan de praat te krijgen: stop zes kooltjes in een oud kartonnen eierdoosje, steek dat eierdoosje aan en vervolgen...

Zo maak je satés nog nét iets verrassender

4,0 9 x
Je kan je gasten verrassen op een leuke manier door je brochettes of satéstokjes te laten weken in rode wijn. Op die manier zal de smaak ook het vlees vanbinnen voorzien van een verrassende smaak die niemand verwacht.
Archief