Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Half Uur Natuur

Half Uur Natuur herbekijken

2019

Dolphins

4,4 252 x
Dolphins van Half Uur Natuur is uitgezonden op zondag 10 november 2019 om 17:36 uur en was te zien op Eén.

Crocodiles

4,6 115 x
Crocodiles van Half Uur Natuur is uitgezonden op zondag 20 oktober 2019 om 13:31 uur en was te zien op Eén.

Great apes

4,0 71 x
12-delige reeks die een blik werpt op de meest succesvolle diersoorten op aarde, gaande van apen en olifanten, tot mieren en beren.  In deze aflevering worden we ondergedompeld in het leven van de aap.

Elephants

4,0 50 x
In deze documentaire onderzoeken we de anatomie en fysiologie van het grootste landdier ter wereld: de olifant.  Hun lichaamsbouw lijkt niet geschikt te zijn om te overleven in de meest dorre regio's van Afrika. Toch doen ze het. Maar hoe?

Foxes

4,0 68 x
Over de hele wereld hebben carnivoren het moeilijk om zich aan te passen aan de exploderende bevolkingsgroei van de mens en de gevolgen daarvan. Maar er is één roofdier dat het tegendeel bewijst: de vos. Hij neemt in aantal toe en ook z'n verspreidingsgebied breidt uit.

Ants

4,5 57 x
Ants van Half Uur Natuur is uitgezonden op zondag 1 september 2019 om 13:32 uur en was te zien op Eén.

Big Cats

4,0 65 x
Big Cats van Half Uur Natuur is uitgezonden op zondag 18 augustus 2019 om 13:30 uur en was te zien op Eén.

Bears

Verlopen 4,0 29 x
Beren vinden we in bijna elke habitat op de planeet, van de tropische jungles tot de Noordelijke IJszee.  Ze zijn werkelijk overal in staat om extreme weersomstandigheden te overleven en het beste voedsel te vinden.

Penguins

Verlopen 4,0 51 x
Pinguïns: hun ronde buiken, korte pootjes en stijve vleugels lijken hen het leven moeilijk te maken. Maar eigenlijk hebben ze deze eigenschappen net nodig om te overleven.  We bestuderen hun anatomie om te begrijpen hoe deze vogels kunnen overleven in verschillende habitats: donkere wouden, tropische wateren, drukke steden...

Masters of deception

4,0 32 x
De bidsprinkhaan is een heel precieze killer die aan kungfu lijkt te doen en die in Japan symbool staat voor waakzaamheid.  Met zijn twee grote ogen kan hij heel snel de afstand tot zijn prooi inschatten en op zijn borst heeft hij puntige uitsteeksels waarmee hij zijn prooi meteen kan spiesen.  In deze documentaire zien we...
Archief