Haunted Hathaways

Haunted Hathaways herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 26 - Spook Voodoo

4,0 11 x
Louie neemt Frankie zo goed in de maling dat ze een Louie voodoo pop nodig heeft om wraak te nemen. Het werkt totdat Louie aankomt met een Frankie voodoo pop waarmee ze in een voodoo gevecht terecht komen.

Seizoen 1, Aflevering 25 - Spookduel

3,0 9 x
Ray is heel zeker over het kunnen van Louie en daardoor komt hij terecht in een gevecht met de sterkste spook van de school.

Seizoen 1, Aflevering 24 - Spookviking

3,0 9 x
Taylor wendt zich met tegenzin tot Louie voor hulp bij het schrijven van een stuk over Vikingen. Louie begrijpt het verkeerd en nodigt de geest van een viking uit die veel ravage aanricht.

Seizoen 1, Aflevering 23 - Spook Boe-Groep

3,0 9 x
Louie wil lid worden van de fameuze Boe-groep maar Frankie wil niet alleen achter blijven. Michelle wordt onder valse voorwendselen aangeklaagd door een klant.

Seizoen 1, Aflevering 22 - Spook-bowlingbaan

3,0 5 x
Miles en Taylor willen James' ouders helpen door het spook uit hun bowlingbaan te verjagen. Hierbij mag de identiteit van Miles niet bekend worden. Louie en Frankie zijn bezig met een rap-act. Michelle wil meer klanten trekken en verzint oplossingen.

Seizoen 1, Aflevering 21 - Spook Geheim Agent

4,0 11 x
Als zijn geestschool een Carrièredag heeft, verzint Louie een verhaal dat Ray een geheim agent is, omdat hij zicht schaamt dat Ray niet meer zo angstaanjagend is als hij was.

Seizoen 1, Aflevering 20 - Spookboot

3,0 8 x
Frankie doet mee aan een geschiedeniswedstrijd over Orleans en wil met haar boot een reisje naar New York winnen. Als blijkt dat Penelope ook mee doet moet ze beslissen of ze Miles' hulp wil of die van Louie.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Spookvisite

4,0 9 x
De vader van Ray komt onverwacht op visite en hij mag niet weten dat zijn zoon samenwoont met mensen. In de tussentijd moeten Michelle en Taylor een bijeenkomst van het footballteam voorbereiden.

Seizoen 1, Aflevering 18 - Spookbroers

3,0 17 x
Frankie hypnotiseert Miles per ongeluk, waardoor hij een stoere, enge geest wordt. Eerst vindt Louie het geweldig, want hij wilde altijd al een enge broer hebben. Maar als Miles steeds recalcitranter wordt wil hij de oude Miles terug.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Spookkamperen

3,0 8 x
Louie en Frankie moeten voor straf thuis blijven met spooksitter mevr. Gunderson. Doordat Ray en Louie in hetzelfde voorwerp zijn veranderd heeft er een persoonsverwisseling plaatsgevonden en is Louie in de gedaante van Ray mee kamperen.
Archief