Helden Van Hier: Brandweer Antwerpen

April 2018
46:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 103 x
Aflevering 4 van Helden Van Hier: Brandweer Antwerpen is uitgezonden op donderdag 12 april 2018 om 22:40 uur en was te zien op VTM.
45:23

Aflevering 3

Verlopen 3,0 39 x
De cameraploegen volgen de brandweermannen en -vrouwen van Brandweer Zone Antwerpen. Zevenhonderd 'pompiers', onderofficieren en officieren verspreid over zeven kazernes staan er in voor de veiligheid van de zone met het grootste risico van het hele land. De ploegen trainen dag en nacht om de inwoners van Zwijndrecht, Wijnegem en Antwerpen te beschermen. Samen gaat het over meer dan 550.000 mensen. Ze moeten voorbereid zijn op de meest ondenkbare situaties...
Maart 2018
46:56

Aflevering 2

Verlopen 2,5 92 x
Wanneer de brandweer wordt opgeroepen voor een woningbrand en blijkt dat er nog mensen binnen zitten, breken de pompiers al snel het huis binnen om de bewoners in veiligheid te brengen. Over de oorzaak van het vuur heerst eerst veel onduidelijkheid. Ook moet de brandweerwagen richting Scheldelaan, voor een industriebrand bij Atlas Copco. Bij aankomst is een cabine aan het smelten en het gevaar bestaat dat die onder stroom staat.
54:12

Aflevering 1

Verlopen 3,3 255 x
Het team wordt geconfronteerd met een woningbrand. De bewoners zijn niet thuis, maar de brandweermannen proberen de huisdieren te redden, die door de rook bevangen zijn. In de Antwerpse haven botst een trein met een tankwagen. De tankwagen is geladen met een chemisch product en als de tank scheurt, kan de hele boel exploderen. In de Stadsfeestzaal op de drukbezochte Meir wordt rookontwikkeling opgemerkt. De brandweer heeft de grootste moeite om de oorzaak te achterhalen. Wat is er aan de hand?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.