Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hellfire Heroes

Seizoen 2
42:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - True Grit

4,0 4 x
In Yellowhead County vraagt brandweercommandant Albert Bahri bijstand van de helikopter om een zwaargewond slachtoffer naar het ziekenhuis over te brengen. In Swift Current, Saskatchewan, voert de brandweer een riskante operatie uit nabij een windturbine.
42:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Hot Zone

4,0 3 x
In Slave Lake, Alberta, vraagt luitenant Ryan Coutts om luchtbijstand nadat ook de omgeving rond een brandende tankwagen vuur vatte.
Seizoen 1
44:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Not If, But When

3,0 4 x
Brandweermannen en overlevenden delen hartverscheurende, maar ook heroïsche verhalen over natuurbranden. En enkele experten schijnen hun licht op de extreme toename van het aantal natuurbranden.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - What It Takes

4,0 5 x
Brandweerlieden moeten kunnen presteren onder druk, kunnen omgaan met stress, hun ademhaling onder controle kunnen houden en durven vertrouwen op hun zintuigen én collega's. Om dit te oefenen worden er regelmatig intensieve traingssessies gehouden.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Wheels That Fail

4,0 1 x
De brandweerlieden rukken uit voor een zwaar ongeval met een pick-uptruck. De bestuurder zit gekneld in zijn voertuig. Een andere oproep betreft een hevig brandend voertuig. Het team vermoedt kwaad opzet.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Trial by Fire

3,0 1 x
Tijdens de afwezigheid van de commandant vallen alle verantwoordelijkheden binnen de kazerne op de schouders van Alex. Hij moet tonen wat hij waard is wanneer er oproep binnenkomt over een woningbrand in een afgelegen deel van Slave Lake. De brandweer moet ook uitrukken voor een brandende boom die een bedreiging vormt voor...
44:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Endless Summer

4,0 4 x
De brandweer van Slave Lake gaat langs op de kermis voor een grondige veiligheidsinspectie. Daarnaast moeten ze ook uitrukken voor een zwaar ongeluk waarbij twee voertuigen frontaal op elkaar zijn ingereden en één van de bestuurders klem zit.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Weather Extremes

3,0 6 x
In Slave Lake hebben de brandweermannen het extra druk wanneer een sneeuwstorm over het gebied raast en er 20 centimeter sneeuw valt. In Yellowhead County moeten ze onder meer uitrukken voor twee gekantelde tractors en een gewonde chauffeur.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Jack of All Trades

3,0 2 x
De brandweer rukt uit voor een gewond kind dat vastzit aan de oever van een snelstromende rivier. Ter plekke treffen ze niet één, maar twee doodsbange kinderen aan. Een brandende vrachtwagen vol gasflessen zorgt voor een uiterst explosieve situatie.
Archief