Het Collectief Geheugen

Februari 2018
45:00

Aflevering 4

4,0 18 x
Kapiteins Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire nemen het, samen met een bekende gast, tegen elkaar op en argumenteren welke gebeurtenissen, personen, voorwerpen en beelden we in ons collectief geheugen opnemen en welke we meteen weer mogen vergeten. De gasten zijn Eline De Munck en Sven De Ridder. Geschiedschrijver Marleen Merckx neemt de eindbeslissing.
45:00

Aflevering 3

3,0 8 x
Kapiteins Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire nemen het, samen met een bekende gast, tegen elkaar op en argumenteren welke gebeurtenissen, personen, voorwerpen en beelden we in ons collectief geheugen opnemen en welke we meteen weer mogen vergeten. De gasten zijn Sergio en Wesley Sonck. Geschiedschrijver Luc Appermont neemt de eindbeslissing.
45:00

Aflevering 2

4,0 15 x
Kapiteins Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire nemen het tegen elkaar op en argumenteren welke gebeurtenissen, personen, voorwerpen en beelden we in ons collectief geheugen opnemen en welke we meteen weer mogen vergeten. De gasten zijn Rani De Coninck en Ruben Van Gucht. Geschiedschrijver Kurt van Eeghem neemt de eindbeslissing.
Januari 2018
45:00

Aflevering 1

3,0 22 x
Kapiteins Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire nemen het tegen elkaar op en argumenteren welke gebeurtenissen, personen, voorwerpen en beelden we in ons collectief geheugen opnemen en welke we meteen weer mogen vergeten.  De gasten zijn Rik Verheye en Stany Crets. Geschiedschrijver Marcel Vanthilt neemt de eindbeslissing.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.