Het EK Van De Duivels

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - 2021 - Roberto Martinez

17 x
Vandaag Roberto Martinez in de aanloop van het komende EK. We vroegen ook aan Tom Waes, Tine De Caigny, Jeroen Meus, Fatma Taspinar, Annelies Verlinden, Linda De Win, Catherine Vaneylen en Herman Brusselmans wat hun verwachtingen zijn. En Ben strikte zowaar een paar Rode Duivels.

Seizoen 1, Aflevering 5 - 2016 - Thibaut Courtois

15 x
Vandaag Thibaut Courtois en het veelbesproken EK van 2016 in Frankrijk. Ook Marc Wilmots, Vital Borkelmans, Ruben Van Gucht en Stephan Keygnaert doen hun verhaal.

Seizoen 1, Aflevering 4 - 2000 - Gert Verheyen

14 x
In de aanloop naar het EK voetbal kijkt Ben Crabbé samen met zijn gast terug naar het kleurrijke verleden van de Rode Duivels op dat tornooi.  Vandaag Gert Verheyen en het merkwaardige EK van 2000 in België en Nederland. Ook Lorenzo Staelens, Marc Wilmots, Emile Mpenza, Bart Goor, Filip De Wilde en Frank Raes doen hun verh...

Seizoen 1, Aflevering 3 - 1984 - Frank Vercauteren

13 x
In de aanloop naar het EK voetbal kijkt Ben Crabbé samen met zijn gast terug naar het kleurrijke verleden van de Rode Duivels op dat tornooi.  Vandaag Frank Vercauteren en het ontgoochelende EK van 1984 in Frankrijk. Ook Georges Grün, Jan Ceulemans, Walter Degreef, Wim De Coninck, Jean-Marie Pfaff, Kenneth Brylle, Frank Ra...

Seizoen 1, Aflevering 2 - 1980 - Jan Ceulemans

8 x
In de aanloop naar het EK voetbal kijkt Ben Crabbé samen met zijn gast terug naar het kleurrijke verleden van de Rode Duivels op dat tornooi. Vandaag Jan Ceulemans en het verrassende EK van 1980 in Italië. Ook Walter Meeuws, Julien Cools, Luc Millecamps, Jean-Marie Pfaff, Theo Custers en Carl Huybrechts doen hun verhaal.

Seizoen 1, Aflevering 1 - 1972 - Paul Van Himst

17 x
In de aanloop naar het EK voetbal kijkt Ben Crabbé samen met zijn gast terug naar het kleurrijke verleden van de Rode Duivels op dat tornooi. Vandaag Paul Van Himst en het EK van 1972 in België. Ook Christian Piot, Jan Verheyen, Odilon Polleunis, Erik Van Looy, Carl Huybrechts en Alain Ronsse doen hun verhaal.
Archief