Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Het Furchester Hotel

Het Furchester Hotel herbekijken

Seizoen 1
11:00

Seizoen 1 - 13. Pinguïn Boblslee Team

4,0 15 x
Een pinguïn-bobsleeteam komt aan in het hotel. Ze starten met hun trainingsprogramma, alleen komen de pinguïns allesbehalve goed overeen. Het is aan de Furchesters om ervoor te zorgen dat de pinguïns wel met elkaar kunnen opschieten.
11:00

Seizoen 1 - 12. Furchester TV

4,0 11 x
Eendjes melden zich in het Furchester hotel aan. Ze kunnen niet wachten om tv te kijken op hun kamer. Het enige probleem is dat ze helemaal geen tv hebben. De familie Furchester besluit hun acteerkunsten te tonen.
11:00

Seizoen 1 - 11. Het Furchester Oehoe-tel

3,0 12 x
Elmo and Phoebe zijn vastberaden om uil Screech te ontmoeten. Ze proberen op allerlei manieren wakker te blijven. Ze zitten op oncomfortabele stoelen, balanceren met kussens en eten vooral veel koekjes.
11:00

Seizoen 1 - 10. Dierenpraatjes

3,0 8 x
Wanneer Phoebe haar stem verliest, moet de rest van de familie Furchester uitzoeken hoe ze moeten communiceren met de sprekende dieren in het hotel.
11:00

Seizoen 1 - 9. Mysterie Weekend

4,0 12 x
Dierendetectives bezoeken het Furchester Hotel voor een mysterieweekend. Pas wanneer een wasbeer incheckt in het hotel, krijgen de detectives het druk met raadsels oplossen.
11:00

Seizoen 1 - 8. Isabel Krijgt de Rinkel-hik

4,0 11 x
Wanneer Furgus Isabel per ongeluk te veel olie geeft, krijgt ze de hik. Ze loopt voortdurend te hikken door het hotel. De familie Furchester probeert haar te genezen.
11:00

Seizoen 1 - 7. Toast in Stapjes

4,0 13 x
Elmo wil bewijzen dat hij goed is in roomservice en brengt een toast naar Harvey's kamer. Gelukkig krijgt hij de hulp van Phoebe, die hem alles bijleert over goede en vriendelijke bediening.
11:00

Seizoen 1 - 6. De Moestoontjes

4,0 11 x
Om een extra ster binnen te verdienen, huurt Hotel Furchester De Moestoontjes in om te zingen. De gasten storen zich echter aan de groep, omdat die op de meest vervelende momenten begint te zingen.
11:00

Seizoen 1 - 5. Kippen Tellen

4,0 11 x
Een groep kippen moet op uitstap vertrekken, maar ze ontsnappen steeds. Phoebe en Elmo moeten een oplossing bedenken om alle kippen op tijd in de lobby te krijgen.
11:00

Seizoen 1 - 4. Jodel-ee-hie-hoe

3,0 11 x
De telefoon in het Furchester Hotel is stuk en Furgus moet daardoor elke boodschap persoonlijk doorgeven aan de gasten. Die dag is er ook een professionele jodelaar aanwezig in het hotel, die iedereen leert jodelen.
Archief