Het Furchester Hotel

Oktober 2019
11:00

Seizoen 1 - 12. Furchester TV

4,0 0 x
Eendjes melden zich in het Furchester hotel aan. Ze kunnen niet wachten om tv te kijken op hun kamer. Het enige probleem is dat ze helemaal geen tv hebben. De familie Furchester besluit hun acteerkunsten te tonen.
11:00

Seizoen 1 - 13. Pinguïn Boblslee Team

4,0 0 x
Een pinguïn-bobsleeteam komt aan in het hotel. Ze starten met hun trainingsprogramma, alleen komen de pinguïns allesbehalve goed overeen. Het is aan de Furchesters om ervoor te zorgen dat de pinguïns wel met elkaar kunnen opschieten.
11:00

Seizoen 1 - 2. Niet de Gasten Opeten

3,0 1 x
Alle koekjes zijn op in het Furchester Hotel, waardoor Koekiemonster honger heeft. Wanneer een gigantisch koekje incheckt in het hotel, moeten de eigenaars Koekiemonster proberen weg te houden van hun gast.
11:00

Seizoen 1 - 3. Spelen Met een Stekelvarken

3,0 0 x
Het Furchester Hotel verwelkomt een stekelvarken als gast. Iedereen in het hotel probeert zijn uiterste best te doen om het varken goed op te vangen, maar dat loopt niet van een leien dakje.
11:00

Seizoen 1 - 4. Jodel-ee-hie-hoe

3,0 0 x
De telefoon in het Furchester Hotel is stuk en Furgus moet daardoor elke boodschap persoonlijk doorgeven aan de gasten. Die dag is er ook een professionele jodelaar aanwezig in het hotel, die iedereen leert jodelen.
11:00

Seizoen 1 - 6. De Moestoontjes

4,0 0 x
Om een extra ster binnen te verdienen, huurt Hotel Furchester De Moestoontjes in om te zingen. De gasten storen zich echter aan de groep, omdat die op de meest vervelende momenten begint te zingen.
11:00

Seizoen 1 - 9. Mysterie Weekend

4,0 0 x
Dierendetectives bezoeken het Furchester Hotel voor een mysterieweekend. Pas wanneer een wasbeer incheckt in het hotel, krijgen de detectives het druk met raadsels oplossen.
11:00

Seizoen 1 - 1. Welkom in het Furchester

3,0 0 x
De Furchester-familie maakt een video om hun hotel te promoten.
11:00

Seizoen 1 - 10. Dierenpraatjes

3,0 1 x
Wanneer Phoebe haar stem verliest, moet de rest van de familie Furchester uitzoeken hoe ze moeten communiceren met de sprekende dieren in het hotel.
11:00

Seizoen 1 - 11. Het Furchester Oehoe-tel

3,0 1 x
Elmo and Phoebe zijn vastberaden om uil Screech te ontmoeten. Ze proberen op allerlei manieren wakker te blijven. Ze zitten op oncomfortabele stoelen, balanceren met kussens en eten vooral veel koekjes.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.