Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Het Furchester Hotel

Oktober 2019
11:00

Seizoen 1 - 1. Welkom in het Furchester

3,0 1 x
De Furchester-familie maakt een video om hun hotel te promoten.
11:00

Seizoen 1 - 10. Dierenpraatjes

3,0 0 x
Wanneer Phoebe haar stem verliest, moet de rest van de familie Furchester uitzoeken hoe ze moeten communiceren met de sprekende dieren in het hotel.
11:00

Seizoen 1 - 11. Het Furchester Oehoe-tel

3,0 0 x
Elmo and Phoebe zijn vastberaden om uil Screech te ontmoeten. Ze proberen op allerlei manieren wakker te blijven. Ze zitten op oncomfortabele stoelen, balanceren met kussens en eten vooral veel koekjes.
11:00

Seizoen 1 - 5. Kippen Tellen

4,0 1 x
Een groep kippen moet op uitstap vertrekken, maar ze ontsnappen steeds. Phoebe en Elmo moeten een oplossing bedenken om alle kippen op tijd in de lobby te krijgen.
11:00

Seizoen 1 - 7. Toast in Stapjes

4,0 0 x
Elmo wil bewijzen dat hij goed is in roomservice en brengt een toast naar Harvey's kamer. Gelukkig krijgt hij de hulp van Phoebe, die hem alles bijleert over goede en vriendelijke bediening.
11:00

Seizoen 1 - 8. Isabel Krijgt de Rinkel-hik

4,0 0 x
Wanneer Furgus Isabel per ongeluk te veel olie geeft, krijgt ze de hik. Ze loopt voortdurend te hikken door het hotel. De familie Furchester probeert haar te genezen.
11:00

Seizoen 1 - 12. Furchester TV

4,0 2 x
Eendjes melden zich in het Furchester hotel aan. Ze kunnen niet wachten om tv te kijken op hun kamer. Het enige probleem is dat ze helemaal geen tv hebben. De familie Furchester besluit hun acteerkunsten te tonen.
11:00

Seizoen 1 - 13. Pinguïn Boblslee Team

4,0 1 x
Een pinguïn-bobsleeteam komt aan in het hotel. Ze starten met hun trainingsprogramma, alleen komen de pinguïns allesbehalve goed overeen. Het is aan de Furchesters om ervoor te zorgen dat de pinguïns wel met elkaar kunnen opschieten.
11:00

Seizoen 1 - 2. Niet de Gasten Opeten

3,0 1 x
Alle koekjes zijn op in het Furchester Hotel, waardoor Koekiemonster honger heeft. Wanneer een gigantisch koekje incheckt in het hotel, moeten de eigenaars Koekiemonster proberen weg te houden van hun gast.
11:00

Seizoen 1 - 3. Spelen Met een Stekelvarken

3,0 1 x
Het Furchester Hotel verwelkomt een stekelvarken als gast. Iedereen in het hotel probeert zijn uiterste best te doen om het varken goed op te vangen, maar dat loopt niet van een leien dakje.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.