Het Grootste Licht

Oktober 2016
51:00

Aflevering 8

Verlopen 4,0 664 x
In deze laatste aflevering dingt acteur Stefaan Degand mee naar de titel van Het Grootste Licht. De eerste opdracht klinkt bedrieglijk eenvoudig: laat een groot ijsblok zo snel mogelijk verdwijnen. Het blok in de vijver van Gert gooien, blijkt niet zo'n goed idee...
53:00

Aflevering 7

Verlopen 3,0 320 x
In deze aflevering ontvangen Gert en Ruth de stoerste acteur van Vlaanderen: Axel Daeseleire. Axel is bovendien niet makkelijk op te lichten en erg creatief aangelegd. Ideaal dus om het Frieda, Sven, Olga en Guga erg moeilijk te maken. In de eerste opdracht moet het gezelschap zo snel mogelijk een minigolfparcours afwerken... met een ei in plaats van een golfballetje. Wie put de eieren het snelst? En vooral: wie gebruikt de minste eitjes?
57:00

Aflevering 6

Verlopen 4,5 295 x
Rob Vanoudenhoven heeft een indrukwekkende cv wat betreft het uitvoeren van bizarre opdrachten. De opdrachten van Gert Verhulst en Ruth Beeckmans zouden wel eens een kolfje naar zijn hand kunnen zijn. Wie kan een paard schilderen terwijl hij of zij paardrijdt? En wie maakt een lekker dessert dat eruitziet als een bekende Vlaming naar keuze?
58:00

Aflevering 5

Verlopen 3,6 297 x
Dimitri Leue is een man van veel troeven. Hij is welbespraakt, bezit de wijsheid van een man van 42 én heeft het atletische lichaam van een 12-jarige turner. Of hij er met al die talenten in slaagt om Frieda Van Wijck, Sven De Ridder, Olga Leyers en Guga Baúl af te troeven, moet nog blijken. Wie kan een eierdopje vullen met zo veel mogelijk tranen? Wie realiseert een realistische homevideo blooper? En wie krijgt een aardappel van op afstand in een golfhole?
September 2016
54:00

Aflevering 4

Verlopen 4,5 497 x
Gert en Ruth ontvangen de ravissante Véronique De Kock, die tot het uiterste gaat om Frieda, Sven, Olga en Guga te kloppen. Wie gooit een theezakje van zo ver mogelijk in een theekopje? Wie kan drie yogaballen op een yogamat leggen, die zich bovenop een heuvel bevindt? En wie slaagt erin een indrukwekkend grote rots zo ver mogelijk weg van zijn huis te transporteren?
54:00

Aflevering 3

Verlopen 3,8 355 x
Aflevering 3 van Het Grootste Licht is uitgezonden op woensdag 21 september 2016 om 21:52 uur en was te zien op VTM.
54:00

Aflevering 3

Verlopen 3,0 166 x
Tom Waes is wel wat gewoon als het op het uitvoeren van bizarre opdrachten aankomt. De verwachtingen van Gert Verhulst liggen dus torenhoog. Wie maakt in de eerste opdracht het snelst een badkuip leeg? En wie kan zijn lichaam het meest verzwaren in 20 minuten tijd? Wie niet sterk is, moet slim zijn. Wie het allebei is, heeft wellicht de grootste kans op slagen in deze opdracht. Lost Tom de hoge verwachtingen in of moet hij de duimen leggen voor zijn jongere alter ego Guga Baúl?
51:00

14 september 2016

Verlopen 3,0 230 x
14 september 2016 van Het Grootste Licht is uitgezonden op woensdag 14 september 2016 om 21:44 uur en was te zien op VTM.
51:00

Aflevering 2

Verlopen 4,3 319 x
Dat Staf Coppens het gewoon is om zijn lichaam aan allerlei proeven bloot te stellen, is een publiek geheim. Deze keer doet hij dat niet om de wetenschap te dienen, maar simpelweg omdat Gert het hem vraagt. Samen met zijn collega-panelleden moet Staf een eitje zo snel mogelijk zien op te eten. Alleen weet niemand of het om een rauw, zacht- of hardgekookt ei gaat. Wie achterhaalt dat het snelst? En áls het ei rauw is, wie durft het dan in één keer op te slurpen? Het vijftal moet ook een horen-zi...
54:00

Aflevering 1

Verlopen 4,3 1 299 x
In een zuiders getinte aflevering ontvangen Gert en Ruth comedian en rijzende ster Kamal Kharmach. Hij en zijn concurrenten krijgen een opdracht die meestal aan de brandweer wordt overgelaten: red de kat van Gert uit een hoge boom. Met de nadruk op 'red'. Een hogedrukreiniger, hockeystick of strijkplank zijn dus uit den boze. Vervolgens trekt het panel naar het gemeentehuis van Kontich, waar ze de lokale burgemeester zo goed mogelijk moeten 'imponeren'. Dat woord wordt nogal ruim geïnterpreteer...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.