Het Middelbaar: Vakantieliefde

Laatste aflevering
Het Middelbaar: Vakantieliefde

De ware campingdief wordt eindelijk ontdekt. Milan weet Jamie van zijn oprechte verliefdheid te overtuigen. Zal Jamie ook gevoelens hebben voor haar pleegbroer?

Het Middelbaar: Vakantieliefde gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Steef probeert bij Gijs uit de buurt te blijven; omdat ze hem verdenkt als de campingdief. Ebru snapt er niets van dat haar beste vriendin die leuke jongen ontwijkt.
Steef ontdekt dat Gijs haar maar de halve waarheid heeft verteld en ze komt erachter hoe het echt zit. Is Milan onschuldig?
Steef schrikt er als zogenaamd bewijs tegen Milan wordt gevonden en ze confronteert Gijs opnieuw omdat ze toch vermoedt dat hij liegt.
In zijn zoektocht naar bewijs tegen de campingdief, ontdekt Milan de opslagplek van de gestolen spullen.
Milan komt geen steek verder wat betreft zijn zoektocht naar de echte campingdief en ontdekt tot overmaat van ramp ook nog dat hij zijn pleegzus steeds leuker begint te vinden.
Milan laat zich door Jamie overhalen om Bart een kans te geven. Wanneer Bart maar door blijft gaan met Milan te treiteren, twijfelt Jamie aan haar gevoelens voor Bart.
Steef probeert niet toe te geven aan haar verliefdheid voor Gijs, omdat ze Ebru niet wil kwetsen.
Steef confronteert Gijs met het feit dat ze weet dat hij de campingdief is. Gijs biecht het meteen op en belooft het nooit meer te doen.
Milan schrikt als hij opnieuw van diefstal wordt verdacht en er dit keer zelfs bewijs op tafel komt.
Archief