Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Het Pleintje

Het Pleintje herbekijken

Juni 2020

Aflevering 27 (Seizoen 1)

4,0 69 x
Justine is spoorloos en moet opgespoord worden. De familie Stoffels is gelukkig. Floris kan gedoopt worden door pastoor Sickx, als afscheid van zijn plein. Bekijk aflevering 27 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 26 (Seizoen 1)

3,0 43 x
Madame Berthe wordt genoodzaakt Aurelia te vertellen wie haar echte vader is. De confrontatie wordt moeilijk. Justine kan Het Plein niet meer aan en zoekt troost in de fles. Bekijk aflevering 26 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 25 (Seizoen 1)

3,0 26 x
De deken komt op bezoek bij Sickx. De pogingen van de pleinbewoners om de pastoor in een goed daglicht te stellen blijken tevergeefs. Hij wordt overgeplaatst. Bekijk aflevering 25 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 24 (Seizoen 1)

3,0 33 x
Alleen geld, veel geld, kan nog uitkomst bieden voor Peers en Poliet. Kan het testament van Piep-zaliger hier geen uitkomst bieden? Boni blijft spoorloos. Bekijk aflevering 24 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 23 (Seizoen 1)

3,0 37 x
Aristide wordt hardhandig aangepakt door Peers. En de gevolgen zijn eerder onaangenaam. Boni verzet zich ook tegen de onrechtvaardigheden van zijn broer. Hij verlaat het huis. Bekijk aflevering 23 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 22 (Seizoen 1)

4,0 34 x
Het poorthuis en De Elfurenmis worden opgeknapt, maar de gezondheidsinspectie doet haar werk. De kleermakerszaak van Fons en Marie wordt ingericht als restaurant. Bekijk aflevering 22 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 21 (Seizoen 1)

3,0 34 x
De vrederechter zal alles in het werk stellen om af te rekenen met Sickx en zijn aanhang. Het poorthuis en de Elfurenmis kunnen onbewoonbaar verklaard worden. De pastoor kan overgeplaatst worden en griffier Aerts kan een hogere functie worden aangeboden? Ver van het Plein vandaan. Bekijk aflevering 21 van seizoen 1 met VR...

Aflevering 20 (Seizoen 1)

4,0 31 x
De verkoop van de Elfurenmis blijkt de nodige verrassingen in te houden. Marie wil iets doen om de financiële incapaciteit van Fons te compenseren. Barvare en Sickx zitten met een gevoelsprobleem. De haat van De Lesseweg begint zijn onschuld te verliezen. Bekijk aflevering 20 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 19 (Seizoen 1)

3,0 31 x
De eerste lentezon brengt iedereen aan de kuis. De Elfurenmis van Poliet wordt verkocht. Na de eerste zitting is pastoor Sickx virtueel eigenaar. Bekijk aflevering 19 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 18 (Seizoen 1)

3,0 26 x
Fons opent een alternatieve winkel. Poliet doet avances tegenover juffrouw Sap en probeert zijn café te redden. Barbara en Sickx stoppen voor ze iets beginnen. Kinderen lijken problemen aan te trekken. Bekijk aflevering 18 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief