Hoarders

Laatste aflevering
Hoarders

Sandi staat bekend als Mrs. Claus, maar door haar uit de hand gelopen drang om cadeautjes te kopen, dreigt ze nu bankroet te gaan en haar huis te verliezen. Vivian heeft de voogdij over haar kleinzonen, maar haar verzameldrang dreigt roet in het eten te gooien.

Hoarders gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Het huis van Leza is tot de nok gevuld met spullen en werd reeds onbewoonbaar verklaard. Als het pand niet is schoongemaakt voor de opgelegde deadline, dan zal Leza haar eigendom verliezen en dakloos op straat belanden. De echtgenoot van Linda onderging recentelijk een harttransplantatie. Hij mag van de artsen echter niet ...
Lonnie is een beroemde neurochirurg en de voormalige gouverneur van de staat Nevada. Maar hij is ook een beruchte verzamelaar die jaarlijks zo'n 10 miljoen dollar spendeert aan zijn collectie. Hij staat nu op de rand van het faillissement. Linda is fan van het programma 'Storage Wars' en dat is ook te zien aan haar huis, w...
We nemen een kijkje bij vijf verzamelaars uit voorgaande seizoenen: Al, Jill, Dale, Claire & Vance, en Verna. Hoe gaat het nu met hen?
Archief