Hooten And The Lady

Laatste aflevering
Hooten And The Lady
51 x

The Caribbean

Het huwelijk van Alex komt dichterbij, maar wanneer ze hoort dat Hooten ergens op een idyllisch Caraïbisch eiland zit met de helft van een schattenkaart, is de verleiding heel groot om hem achterna te gaan.

2019

Cambodia

49 x
Hooten is met de noorderzon vertrokken en laat een ongeruste Alex achter. Ze slaagt erin hem op te sporen in Cambodja, maar dan ontdekt ze dat hij een nieuwe partner heeft gevonden.

Moscow

38 x
In Moskou worden Hooten en Alex geconfronteerd met hun verleden wanneer ze op zoek gaan naar het legendarische 51e Fabergé-ei dat de naam 'Gebroken Hart' draagt.

Ethiopia

36 x
Ella wordt ontvoerd door huurlingen in Oost-Afrika. Alex en Hooten laten alles vallen om haar te gaan redden. De verloren schat van de koningin van Seba is de sleutel om Ella te bevrijden.

Bhutan

39 x
In het afgelegen koninkrijk Bhutan riskeren Alex en Hooten hun leven in hun zoektocht naar een mythisch geschrift dat door Boeddha zelf geschreven zou zijn.

Egypt

32 x
Tijdens een onderzoek op een archeologische site in Egypte zorgt Hooten voor een belangrijke doorbraak door zijn eigengereid optreden. Ook Alex pakt uit met haar kennis en kunde.

Rome

55 x
Alex zit in Rome voor haar werk met haar moeder, maar Hooten komt de pret bederven.  Hij overtuigt Alex om hem te helpen met zijn zoektocht naar het verloren gegane Sibillijnse boek met mysterieuze voorspellingen uit het Oude Rome.

The Amazon

112 x
Diep in de Amazone loopt de ijverige en altijd enthousiaste Alexandra Lindo-Parker, die bezig is met haar eerste expeditie voor het British Museum, de ruige Amerikaanse schattenjager Hooten tegen het lijf.
Archief