Hostages

Afleveringen
46:53

II, aflevering 1

Verlopen 3,0 26 x
Adam wil het land verlaten met de premier voor de beenmergtransplantatie van zijn zieke vrouw Neta, maar ze raken omsingeld door een grote politiemacht.
40:53

II, aflevering 10

Verlopen 3,0 13 x
Adam zoekt de identiteit van de ontvoerder van zijn dochter. Hij vraagt twee vrienden uit het verleden of ze hem willen helpen.
40:39

II, aflevering 11

Verlopen 3,0 14 x
De politie staat op het punt het gebouw binnen te vallen. Samen met Guy en Amsalem maakt Adam een plan om de premier van binnenuit vrij te laten.
42:48

II, aflevering 12

Verlopen 3,0 9 x
Terwijl het ultimatum tegen Adam afloopt, legt Zohar de samenzwering van Regent Corps bloot. Adam eist van Ben de vrijlating van zijn dochter.
43:38

II, aflevering 2

Verlopen 3,0 14 x
De politie, onder het commando van Adams vriend Amsalem, belegert het gebouw waar Adam en zijn groep vast zitten. Adam moet verhinderen dat ze binnendringen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.