Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

How The Other Half Lives

How The Other Half Lives herbekijken

Oktober 2019

Seizoen 2 - 6. Aflevering 6

3,0 13 x
In de laatste aflevering gaan Eamonn en Ruth naar Londen met 20 miljoen pond op zak om uit te zoeken wat voor pand je daarmee kan kopen. Ze ontmoeten makelaar Mark Pollack in Regent's Park en hij legt uit waarom Londen een aantrekkelijke maar dure vastgoedmarkt is. Ruth gaat ook op bezoek bij hoedenontwerpster Louis Mariet...

Seizoen 2 - 5. Aflevering 5

3,0 13 x
Eamonn en Ruth ontmoeten Alfie Best, ook wel de koning van de zigeuners genoemd. Daarnaast gaan ze ook op bezoek bij professioneel pokerspeelster Liv Boeree.

Seizoen 2 - 4. Aflevering 4

3,0 14 x
Eamonn en Ruth ontmoeten Emma Manners, de gravin van Rutland, in het 1000 jaar oude Belvoir kasteel in Leicestershire. Daarnaast gaan ze een kijkje nemen in het paleis van prins John Zylinksi. Het duo onderzoekt ook het effect van geld op je liefdesleven.

Seizoen 2 - 3. Aflevering 3

4,0 14 x
Eammonn en Ruth trekken naar Oekraïne en ontmoeten daar meneer Zahoor en zijn vrouw Kamaliya. Meneer Zahoor verdiende al een fortuin in de staalindustrie en zijn vrouw was een voormalige popzangeres en Miss World. Het koppel heeft maar liefst 12 huizen en geeft een fortuin uit aan Bentleys en designer kleren.

Seizoen 2 - 2. Aflevering 2

4,0 14 x
Eamonn en Ruth gaan een kijkje nemen in het enorme huis van David Sullivan, een kersverse Britse miljonair. Zijn villa, die vergeleken wordt met Buckinham Palace heeft een eigen bowlingbaan, twee zwembaden en een tennisbaan. Naast een gigantisch huis, bezit David ook een voetbalclub. Eamonn neemt een kijkje achter de scher...
Augustus 2019

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

4,0 23 x
Eamonn en Ruth trekken naar New York en ontmoeten daar meneer Chatwal en zijn zoon Vikram. Vader en zoon geven het duo een blik in hun dure woningen, jachten en privé jets. Ruth ontmoet ook partyplanner Andrea Correale die feesten organiseert voor de grootste sterren.
Archief