How To Live Mortgage Free With Sarah Beeny

How To Live Mortgage Free With Sarah Beeny gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
How To Live Mortgage Free With Sarah Beeny

Uitvinder Rick Hunt wil een futuristisch familiehuis bouwen in een dubbeldekker bus voor slechts £20,000. Sarah ontmoet een familie die Londen inruilt voor een schuldenvrij Welsh huis.

Februari 2020
Sarah ontmoet een koppel dat een huis bouwt uit geborgen vrachtwagens voor maar £5k. En een echtpaar uit Edinburgh helpt bij het bouwen van een blok geldbesparende flats.
Januari 2020
Sarah ontmoet een koppel in Surrey die een slim plan hebben om hun woonboot te verkopen. Het geld dat ze hiervan krijgen, zullen ze gebruiken om een hypotheekvrij drijvend huis te bouwen.
Sarah ontmoet de ontwerper van een schattige prefabwoning met drie slaapkamers. Daarnaast gaat ze naar een appartement kijken op een landbouwgrond en bezoekt ze een huis dat ooit een garage was.
In de eerste aflevering ontmoet Sarah Annie uit Lincolnshire. Annie heeft een grond gekocht voor 25.000 dollar. Daarnaast ontmoet Sarah ook Nick uit Kent, die een Flat in Victoriaanse stijl kocht voor slechts 90.000 dollar.
Archief