Hunters

Hunters gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
44:05
Hunters
Verlopen

Erik denkt eindelijk te weten wie Therese heeft vermoord, maar een onverwacht sterfgeval doet zijn hoop om de zaak op te lossen smelten als sneeuw voor de zon. Hij doet een ultieme poging, maar moet daar een hoge prijs voor betalen.

Seizoen 2
44:06
Verlopen
Richardsson bereikt een doorbraak in het onderzoek, maar krijgt de kans niet om Erik erover te vertellen. Peter en Erik willen zich verzoenen, maar ze voelen zich niet comfortabel bij het onderzoek, wat toenadering in de weg staat.
44:06
Verlopen
Erik doet een sensationele ontdekking. Het conflict tussen Särn en Peter escaleert. Peter komt achter de verontrustende waarheid over Liza. Erik beseft dat hij blind geweest is voor wie Särn echt is.
44:06
Verlopen
Särn duikt onverwachts weer op. Erik roept de hulp in van een oud-collega om erachter te komen of Särn schuldig is of niet. Ondertussen vindt Peter op z'n eentje nieuw bewijsmateriaal tegen Särn.
44:04
Verlopen
Nieuw bewijsmateriaal zet het oude onderzoek helemaal op zijn kop. Erik weet nu wat het werkelijke doel van Särn is. Zijn vroegere goede relatie met de aanklager, Thompson komt onder druk te staan wanneer Erik wil dat het onderzoek een nieuwe wending krijgt.
43:48
Verlopen
Ex-politieagent Erik wordt gevraagd om te helpen bij het oplossen van een moordzaak waar hij vijftien jaar eerder aan gewerkt heeft. Maar de dingen lopen niet zoals gepland en Eriks neef Peter komt daardoor in groot gevaar.
Seizoen 1
Peter beseft dat Erik niet uit vrije wil is vertrokken en schakelt zijn hond Bella in om hem op te sporen. Ondertussen is er in het bos een gewelddadige confrontatie aan de gang waarbij Erik moet vechten voor zijn leven...
44:00
Benjamins computer is volledig doorzicht en de resultaten zijn duidelijk. Markus wordt onder druk gezet tijdens zijn ondervraging, maar hij doet er alles aan om vervolging te vermijden. Peter kan Sanna overtuigen om naar Eriks getuigenis te luisteren.
44:00
Erik maakt zich in zijn zoektocht naar Benjamins computer schuldig aan inbraak en wordt betrapt door een woedende Karl, die duidelijk onder de invloed is van drugs. Erik slaat Karl buiten westen, met als gevolg dat Peter hem vraagt om zichzelf te gaan aangeven bij de politie.
44:00
Erik ontwaakt in het ziekenhuis, maar niet veel later is hij alweer op berenjacht met Markus en zijn Zuid-Afrikaanse gasten. Wanneer ze worden aangevallen in hun jagershut, beseft Erik dat Benjamin mogelijk bewijs in handen heeft van Markus' betrokkenheid bij de moord.
Wanneer het lichaam van Johanne wordt gevonden, gaat de politie uit van een tragisch ongeluk. Maar Peter trekt met zijn vermoedens naar Erik, die ook meteen aan moord denkt. Maar nog voor ze aan hun onderzoek kunnen beginnen, wist een explosie alle sporen uit.
47:00
Wanneer mijnbouwaannemer Markus Lindmark wordt aangevallen, vermoedelijk door een militante milieuactivist, doet hij een beroep op voormalig politieagent Erik Bäckström om hem te helpen bij het vinden van de dader. Ook Eriks neef Peter is bij de zaak betrokken, maar dan als agent in opleiding.
44:00
Aflevering 5 van Hunters is uitgezonden op zaterdag 12 oktober 2019 om 20:40 uur en was te zien op Canvas.
44:00
Aflevering 6 van Hunters is uitgezonden op zaterdag 12 oktober 2019 om 21:30 uur en was te zien op Canvas.
44:00
Aflevering 3 van Hunters is uitgezonden op zaterdag 5 oktober 2019 om 21:25 uur en was te zien op Canvas.
44:00
Aflevering 4 van Hunters is uitgezonden op zaterdag 5 oktober 2019 om 22:10 uur en was te zien op Canvas.
44:00
Aflevering 1 van Hunters is uitgezonden op zaterdag 28 september 2019 om 21:31 uur en was te zien op Canvas.
44:00
Aflevering 2 van Hunters is uitgezonden op zaterdag 28 september 2019 om 22:17 uur en was te zien op Canvas.
Archief