Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hurricane Man

Hurricane Man herbekijken

September 2019

Seizoen 1 - Aflevering 8

Verlopen 3,0 22 x
Josh probeert supertyfoon Yutu binnen te dringen, de sterkste storm van 2018 en arriveert op de Filippijnen net op het moment dat de tyfoon elektriciteitsleidingen begint neer te halen.

Seizoen 1 - Aflevering 7

Verlopen 4,0 20 x
Josh racet met filmmaker Caroline richting Mexico, waar orkaan Willa tekeer gaat. James moet ondertussen een moeilijke beslissing nemen over zijn eigen veiligheid.
Augustus 2019

Seizoen 1 - Aflevering 6

Verlopen 3,0 20 x
Josh en Oli vinden een noodopvang op de Filipijnen terwijl supertyfoon Mangkhut de hele nacht door woedt. In Noord-Carolina weigert orkaan Florence haar weg verder te zetten.

Seizoen 1 - Aflevering 5

Verlopen 4,0 16 x
Het team bereidt zich voor op de komst van orkaan Florence, die miljoenen mensen in Noord- en Zuid-Carolina bedreigt, terwijl super-tyfoon Mangkhut richting de Filippijnen raast.

Seizoen 1 - Aflevering 4

Verlopen 4,0 27 x
Josh en zijn documentaireteam bevinden zich in de nasleep van Typhoon Cimaron in Japan, terwijl Hurricane Lane op het toneel verschijnt in de buurt van Hawaï.

Seizoen 1 - Aflevering 3

Verlopen 4,0 21 x
Josh neemt zijn Britse documentaireteam mee naar hun eerste tyfoon. Ze worden geconfronteerd met een dubbele dreiging, want naast tyfoon Soulik, zit ook tyfoon Cymaron hen op de hielen.
Juli 2019

Seizoen 1 - Aflevering 2

Verlopen 3,0 19 x
Josh Morgerman blijft orkaan Michael documenteren, terwijl die zijn verwoestende koers verderzet boven Panama City. De rukwinden tot 250 km/u richten een ravage aan.
Archief