I Found The Gown

I Found The Gown herbekijken

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 18 - That's My Dress!

4,0 2 x
Danielle overleefde de aanslag tijdens de Boston Marathon. Nu zoekt ze een jurk die past bij het grootste moment van haar leven. Brittany ziet haar droomjurk bij een andere bruid.

Seizoen 3, Aflevering 17 - Gown Defying Expectations

4,0 24 x
Tohni Jean bekijkt twee zeer verschillende jurken in de salon. Intussen probeert Beck steun te krijgen voor de vrolijke jurk die ze wil dragen.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - Label Lust & Mama Drama

4,0 18 x
Taryn wil graag een designer-bruidsjurk, maar komt ze nu met lege handen te staan? Ashley zoekt een jurk die haar lijn accentueert, maar haar moeder denkt daar anders over.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Champagne Gowns on a Beer Budget

3,0 8 x
Kerri hoopt een sexy jurk te vinden die bij haar sterke persoonlijkheid past. De jonge moeder en aanstaande bruid Alyssa kan haast niet meer over haar buik kijken.

Seizoen 3, Aflevering 15 - Ruffling the Bridal Feathers

3,0 8 x
Mode-expert Tiffani weet precies wat ze wil, maar haar koppige entourage heeft andere ideeën. Alicia's vrienden en familie hebben een verrassing in petto.

Seizoen 3, Aflevering 14 - It's Not Always Black and White

4,0 8 x
Brittany zoekt een bruidsjurk waarin ze haar tatoeages kan laten zien. Bruid Venedra is op zoek naar een jurk met een hoge hals om haar litteken te verbergen.

Seizoen 3, Aflevering 9 - Entourage Take Over

4,0 6 x
Dana wil een jurk vinden die niet onderdoet voor wat ze op internet heeft gezien. Met nog enkele weken te gaan stuurt Jarivette haar zoon erop uit om een jurk te vinden.

Seizoen 3, Aflevering 4 - Changes and Challenges

4,0 10 x
Jasmine is vastbesloten een perfect passende jurk te vinden binnen haar krappe budget. De bruid Alida is bang dat de aanpassingen aan haar jurk verkeerd uitpakken.

Seizoen 3, Aflevering 13 - What a Bride Wants

3,0 9 x
Noelle is op zoek naar een jurk waarin ze zich zowel fashionista als hippie kan voelen. Ondertussen is Alexis helemaal uit South Carolina gekomen voor een jurk in Hollywood-stijl.

Seizoen 3, Aflevering 8 - Whose Dress Is It Anyway?

4,0 9 x
Natalie wil een jurk met heel veel bling, maar haar moeder heeft andere plannen. Brenna's budget is waarschijnlijk te krap voor haar droomjurk van Vera Wang.
Archief