I Survived ...

I Survived ... gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:42
I Survived ...
Verlopen

Een vrouw wordt opgesloten op een afgelegen landgoed, door een man die haar seksueel misbruikt en haar vriend vermoordt; en een jonge moeder wordt onder schot ontvoerd en onderworpen aan urenlange mishandeling, afranselingen en mentale marteling.

Seizoen 8
39:19
Verlopen
De moeder van drie kinderen wordt seksueel misbruikt, neergestoken en achtergelaten om te sterven in haar brandende huis terwijl haar kinderen worden vermoord; een man wordt onder schot gecarjacked, naar een afgelegen veld gebracht, neergeschoten en voor dood achtergelaten wanneer zijn ATM-kaart niet werkt.
40:37
Verlopen
Een jonge vrouw wordt ontvoerd door vier gewapende mannen en 15 uur lang gevangen gehouden en seksueel misbruikt; twee tienerzussen worden aangevallen en verkracht en hun oom wordt neergeschoten door een gemaskerde schutter.
Seizoen 7
42:50
Verlopen
Een vrouw en haar vriend worden neergeschoten door haar ex-partner en achtergelaten om te sterven in een brandend huis. Een man die met zijn arm in zijn vernielde busje vastzit, wordt geamputeerd om te ontsnappen. En een jonge moeder wiens nek is opengezaagd door een indringer speelt dood om te leven.
42:44
Verlopen
Een jonge vrouw wordt ontvoerd, seksueel misbruikt en neergestoken en is haar aanvaller toch te slim af. Een man die een naburig gezin probeert te redden van een tornado, wordt 15 meter de trechterwolk in gezogen.
42:51
Verlopen
Een vrouw wordt verkracht in het bijzijn van haar kinderen voordat ze in het hoofd wordt geschoten en achtergelaten om te sterven. Een man die alleen bessen plukt, wordt kilometers van hulp verwijderd door een dodelijke ratelslang.
42:39
Verlopen
Vier jonge Amerikanen, ontvoerd in Kirgizië, worden geconfronteerd met een uitzichtloze situatie: doden of gedood worden. En de droomvakantie van een jong stel in een Thais strandresort verandert in een gevecht vol angst om te overleven als een tsunami toeslaat.
42:49
Verlopen
Een tiener wordt ontvoerd, seksueel misbruikt en gemarteld. Een oppas wordt aangevallen door een 14-voet Nijlkrokodil in een afgelegen Afrikaanse rivier. En een moeder van twee wordt ontvoerd door een met een mes zwaaiende vreemdeling die onder het bloed zit.
42:20
Verlopen
Orkaan Sandy treft de oostkust van de Verenigde Staten, veroorzaakt verwoestingen en brengt New York City op de knieën. Een man wordt in het pikkedonker de zee in gesleurd terwijl zijn huisje aan het strand door golven wordt verscheurd.
Archief