Ik Vertrek: Even Weg

Laatste aflevering
Ik Vertrek: Even Weg

Bart, Loes en Amber van Iersel reizen af naar het Luxemburgse Tarchamps, waar Barts allergrootste nachtmerrie uitkomt: hij gaat slapen in een tent. Gelukkig is de tent ingericht met bedden en een koelkast. Even later mogen Patrick en Judith voor het eerst in jaren 'even weg' en ...

Ik Vertrek: Even Weg gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Rosalien en Ieke mogen even tot rust komen in het Portugese vakantieparadijs van Milko en Mario. Of het echt een ontspannende trip wordt, valt nog te bezien. De dames treden behoorlijk uit hun comfortzone tijdens een kanotocht en gaan in de yogastudio van Mario op zoek naar hun innerlijke yogi. Een paar weken later zijn de...
De familie Hammink uit Oostenrijk wordt ontvangen door de familie van der Linden uit Frankrijk, en andersom. Op de Glamping in Fongrave kennen Don en Brigitte inmiddels het klappen van de zweep. Ze zijn maar wat bereid om 'emigratie-groentjes' Linda en Martin te adviseren over het runnen van een hotel.
Everth en Frenske verruilen hun Franse chateau voor het spirituele vakantieoord van Alex en Martina in Hongarije. Alex en Martina bezoeken op hun beurt het Franse kasteel van hun conculega's, waar nog heel wat aan moet gebeuren. Aan het eind van de korte vakantie beoordelen ze elkaars accommodatie.
Archief